HCL.HR

Najavljena je nova hrvačka igra – AEW: Fight Forever

Zoran Žalac 03.08.2022.   •   1 komentara


AEW iliti All Elite Wrestling dobit će svoju igru za PC i sve konzole. THQ Nordic se vraća hrvačkom žanru, a više detalja doznat ćemo sljedećeg tjedna.

Davno prije nego je WWE licenca pripala 2K Sportsu, bivša kompanija THQ bila je glavni izdavač kečerskih/hrvačkih igara. Još od početka stoljeća imali su SmackDown (vs. Raw) i Wrestlemania serijale, no onda su bankrotirali i prepustili tu zabavu drugima. Developer Yuke’s, koji je bio zaslužan za većinu WWF, WWE i UFC igara nastavio je surađivati s 2K Sporstom sve do 2018. godine, dok WWE nije pripao drugom studiju. No, sada se taj tim vraća hrvanju, kao i uskrsnuli THQ (Nordic) te su zajedničkim snagama najavili igru AEW: Fight Forever.

Ova licencirana All Elite Wrestling igra najavljena je za PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series te Nintendo Switch. Imat će veliki roster hrvača, mod karijere, kooperativni i kompetitivni multiplayer, devet vrsta mečeva (uključujući i one s oružjem), mogućnost kreiranja vlastitog hrvača, sređivanja timova, arena i sl.

Prvi prikaz gameplaya vidjet ćemo sljedećeg tjedna, 12. 8., na prezentaciji novih igara THQ Nordica. Datum izlaska za AEW: Fight Forever još nije određen.

Komentari (1)

  • 312AE

    03.08.2022 - 18:31

    Ima ovo potencijala, THQ Logo se pretvori u stari,ako bude imalo na razini Here Comes The Pain,bude super,chekira se ovo. Dosta simulacija,treba arckadni Wrestling, ada se 2K-ovih zadnjih isto bil ok.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?