HCL.HR

Najavljena je ultra realistična pucačina Arena Breakout: Infinite koja želi malo Tarkove slave

Zoran Žalac 19.04.2024.   •   5 komentara


Taktička pucačina s mobilnih platformi zvana Arena Breakout dobit će svoju prateću igru za PC – Arena Breakout: Infinite.

Na tržištu mobilnih igara već neko vrijeme postoji multiplayer pucačina Arena Breakout, a sada će se ona probiti i na PC platformu.

Arena Breakout: Infinite bit će zasebna igra na Steamu, s fokusom na realistično napucavanje i detaljno modificiranje oružja. Bit će tako dostupno više od 500 dodataka uključujući ciljnike, cijevi, ručke i sl. Igrat će se, dakako, iz perspektive prvog lica.

Žanrovski će igra “kopirati” popularni Escape from Tarkov, što znači da će igrače baciti u Dark Zonu odakle moraju prije svega izvući živu glavu, a onda i neke vrijedne predmete. Zašto biste uopće igrali ovo, a ne Tarkov? Developeri pucaju na poznati problem varanja u Tarkovu pa ovdje obećavaju pouzdani anti-cheat sustav, stabilne servere i dugogodišnju podršku.

Koliko će toga na kraju biti ostvareno – vidjet ćemo u budućnosti. Za sada je igra pred prvim zatvorenim testiranjem i nema predviđen datum izlaska.

Komentari (5)

  • seizure91

    19.04.2024 - 21:40

    Ime mi nikako ne leži, nekako pre generično, ne znam….

    • Karlo77111

      @seizure91, 19.04.2024 - 22:48

      Slažem se kao neka mobile igra

  • zlakob

    20.04.2024 - 09:18

    Fina kopijica tarkova, čak su i zlatnog lavića maznili… Nikita na aparatima jbga…

    • Montag

      @zlakob, 21.04.2024 - 20:30

      Neka je, ionako ništa ne rade na igri. Optimizacija u 2024 je gora nego prije 10 godina, evo izasao im jucer Grayzone, niti jedan članak o njima a igra radi bolje od tarkova, malo je element Arme i DayZ ali svejedno če dobiti malu konkurenciju konačno Tarkov, drugo nisu ni zaslužili plus ove mikrotranskacije koje su krenule u igru je dokaz kamo igra ide.

    • zlakob

      @Montag, 22.04.2024 - 16:56

      Slažem se pajdo, tarkova sam naucio uzduž i popreko, odigro preko 2,5k sati, ali igra radi sve gore i gore a i izgleda meh..
      Zadnji update nisam niti igrao… Zasitio sam se. Necu ni ovu igru igrat. Nemam volje vise grindat ovake igre u nedogled i kretat ispocetka svakih 6 mj, a igre se vrte u EA-u godinama, dok dođe do 1.0 verzije više nema ni igrača…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?