HCL.HR

Najavljene su dvije nove poklon igre za Google Stadia Pro pretplatnike

Zoran Žalac 27.11.2019.   •   2 komentara


Iz Googlea su otkrili koje će dvije igre u 12. mjesecu dodati kolekciji naslova kojima mogu pristupiti pretplatnici Stadia Pro usluge.

Pretplatnici Google Stadia platforme trenutno na raspolaganju imaju dvije igre kojima mogu pristupiti bez kupovanja. To su Destiny 2: The Collection te Samurai Shodown. No, već će od idućeg mjeseca ta lista porasti s još dva naslova – Farming Simulator 19: Platinum Edition te Tomb Raider: Definitive Edition.

Nisu to baš aktualne igre, ali s druge strane nisu ni neki mali naslovi. Barem je pošteno od Googlea da će svima onima koji su kupili ove igre na Stadiji osigurati povrat novca.

Ono što je pozitivno u cijeloj toj priči jest što će baza poklon igara za pretplatnike Stadia Pro usluge funkcionirati malo drugačije nego na PlayStation i Xbox konzolama. Naime, svi će pretplatnici dobivati sve poklonjene igre neovisno o tome kada su se pretplatili. Primjerice, onaj tko se pretplati 2020. godine, imat će pristup igrama koje su bile poklonjene pretplatnicima 2019. godine.

Samim time, Stadia bi jednoga dana definitivno mogla postati “Netflix za igre”, no ovim bi ritmom tek za pet godina imala preko sto igara kojima mogu pristupiti svi pretplatnici.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • Kratosov Boy!

    27.11.2019 - 12:42

    Jos uvijek je to premalo

  • MightyAloy

    27.11.2019 - 14:09

    Hvatanje za slamku. TR Definitive Edition trenutno na PS Storeu 37 Kuna ako se ne varam. Šta nisu dali Shadow of the Tomb Raider kad žele bit izdašni, nego igru staru 6 godina koju je već odigrao svatko tko voli Laru. E moj Google, ništa od te tvoje Stadie.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?