HCL.HR

Najavljeni LOTR: Guardians of Middle-earth i LEGO: Lord of the Rings

Zoran Žalac 02.06.2012.   •   2 komentara


Warner Bros. Interactive otkrio je kako će do ove jeseni na tržište izbaciti dvije Lord of the Rings igre – jednu u kockastom LEGO izdanju, a drugu kao download naslov za XBLA i PSN.

Lord of the Rings serijal već je nekoliko godina u nizu zastupljen u industriji videoigara na godišnjoj bazi, pa ni ova godina neće biti iznimka jer će nam izdavačka kuća Warner Bros. ove jeseni ponuditi čak dva nova LOTR naslova.

Lord of the Rings: Guardians of Middle-earth je MOBA naslov za 10 igrača koji će se, interesantno, naći isključivo na konzolama kroz XBLA i PSN servise. Na igri radi razvojni tim Monolith koji nas uvjerava da svijet Međuzemlja savršeno odgovara MOBA žanru i da će Guardians of Middle-earth napraviti dostojnu uvertiru za nadolazeći film The Hobbit. Povodom najave ustupljen je i prvi trailer, no kako se radi o CG traileru, u njemu nećete mnogo toga saznati o samoj igri. Ipak, odrađen je kvalitetno pa ga vrijedi odgledati.

Osim ovog naslova najavljen je i LEGO: Lord of the Rings, što i nije nekakvo iznenađenje jer se o istoj igri šuškalo već pola godine. Igra će pratiti radnju sve tri knjige, sadržavat će dijaloge iz filmova te će u velikoj mjeri biti prepoznatljivo humoristična. LEGO LOTR također izlazi ove jeseni na gotovo sve živuće platforme. Prvi trailer možete pogledati u nastavku.

Komentari (2)

  • Gospodar Svemira

    03.06.2012 - 09:20

    Zamislite da ovo bude igra tipa commandos ili prvi desperados. Ptičja perspektiva za dobra stara vremena. Naravno da neće biti tako, ali zanimljivo bi bilo.
    Treba mi neka takva igra, desperadose sam već prošao barem 10 puta. 😀

  • Vujkan

    03.06.2012 - 10:08

    nece biti za pc jel?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?