HCL.HR

Najbolja zabava i gaming iskustvo na gigabitnom internetu

sponzorirani članak 23.11.2020.


Dok se svjetska gaming scena širi nevjerojatnom brzinom, A1 uz optički internet i 4G Advanced Pro mobilnu mrežu nastavlja podržavati lokalni gaming i esports uz posebne ponude.


U posljednjih je nekoliko godina gaming postao svjetski fenomen, a domaća i svjetska gaming scena šire se nevjerojatnom brzinom. Krajem 2019. godine gotovo trećina svjetske populacije igrala je mobilne igre, a upravo one čine i više od trećine ukupnog preuzimanja svih aplikacija.

Na hrvatskom tržištu prihodi od igara mogli bi ove godine narasti za 15% i prijeći čak 400 milijuna kuna. Filmska i glazbena industrija na globalnoj razini već nekoliko godina ne dostižu ukupne prihode globalnog fenomena – gaming industrije.

Gaming i esport gotovo su neokrznuti koronakrizom. Brojne konferencije, turniri i sajmovi prebačeni su u virtualni svijet, a A1 Hrvatska nastavlja podržavati hrvatsku gaming i esport scenu u tom pogledu. Osim tehničke podrške s najmodernijom fiksnom infrastrukturom koja na optičkom pristupu donosi brzine interneta do čak 1 Gbps, osigurava i A1 4G Advanced Pro mobilnu mrežu. Kombinacija super-brzog interneta i kvalitetnog gaming te esports sadržaja, posebnih akcija i novosti garancija su dobre online zabave.

Lider u podršci domaćeg esporta i gaminga, A1 Hrvatska je za ljubitelje igara i ove godine osigurao posebne ponude. Tako primjerice, prepaidovci uz aktivaciju „Game on“ opcije 9 GB za 9 kuna dobivaju povrat od 5 kuna za svaku kupnju igre ili unutar igre.

Gamere će oduševiti posebna ponuda u kojoj uz TV i internet s brzinom do 1Gbps na optičkom pristupu, za dodatnih samo 50 kn mjesečno mogu odabrati PlayStation®4, PS pretplatu od 90 dana, još jedan kontroler i tri igre.

Osigurajte si najbolje gaming iskustvo na A1 mobilnoj i fiksnoj mreži, uz dodatne uštede povezivanjem usluga u MOZAIK popusta.

Označeno sa:

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?