HCL.HR

Najzanimljiviji filmski traileri #87: Batman i ostala ekipa spremni su za herojske stvari

Zoran Žalac 08.10.2017.   •   21 komentara   •   Zanimljivosti


Justice League dobio je svoj zadnji trailer prije dolaska u kina idućeg mjeseca, a osim njega proteklih dana mogli smo vidjeti i prve najave nekih filmova za 2018. godinu.

justice league flash

Iako su svi trenutno okrenuti uspjehu Blade Runnera 2049, Warner Bros. ne želi da zaboravimo kako već idućeg mjeseca imaju novi filmski hit u kinima. Nisu prošle ni dvije godine otkako smo svjedočili tučnjavi Batmana i Supermana, a sada nam već dolazi Justice League. Nadamo se da ste spremni, jer ovo očito ne izgleda kao film u kojega se može ušetati nespremno. I sam trailer spoilat će vam kraj filma koji mu prethodi.

S druge strane, filmove kao što su Pacific Rim Uprising i Annihilation gledat ćemo tek 2018. godine, a s obzirom da im traileri izgledaju zanimljivo, nadamo se da će se čekanje isplatiti.

Komentari (21)

  • deanHR

    08.10.2017 - 18:01

    E ovo bi mogli biti dobri filmovi za mene. Znači, trebati ću kokice sa sirom i maslacom i idemo u akciju!

  • hyperion

    08.10.2017 - 18:23

    Vidio sam da je Wonder Woman na Hcl dobila veliku ocjenu, bome ja ne vidim zašto, film mi je bio jednako sranje kao i BvS. Osobno mišljenje naravno… nekako se ne radujem ovome Justice League-u.

  • Artyom

    08.10.2017 - 18:43

    Veliki sam fan DC filmova, ali ne sviđa mi se njihovo odustajanje od mračnog tona po kojem su bili poznati i po kojem su se razlikovali od Marvela i drugih.

    • Artyom

      @Artyom, 08.10.2017 - 18:52

      Također, jaaaaako mi fali Hans Zimmer u tim filmovima/trailerima. Traileri za Dark Knightove, Man Of Steel, i Batman v Superman su uvijek bili za naježit se. Ovi sada trpaju neke komercijalne pjesme i na američkom tržištu popularne glazbenike što mi je bljuv! Come Together u svim JL trailerima mi se već gadi… Wonder Woman je koristio pederaste Imagine Dragons što je po meni uništilo odličan finalni trailer… Suicide Squad je imo cjeli komplet komercijalnih pjesama, neke solidne, neke katastrofa. Jedino je najprvi trailer zvučao Epic, ali to je bilo prije nego što su odlučili mračni i uvrnuti film izmasakrirati u editing room-u, u pokušaju da mu daju zabavan ton.

    • ck7

      @Artyom, 08.10.2017 - 21:35

      Mene ubijaju te pjesme, imam Dark Knight soundtrack na mobu, kad se trči ili nešt fozički, nez, ta muzika ti nabaci toliko adrenalina da je za nepovjerovat 🙂 Al ove muzikice, mah, za klince od 12 godina

    • Artyom

      @ck7, 09.10.2017 - 12:58

      Dark Knight sva tri djela, Man Of Steel i Batman v Superman. Sva tri soundtracka su čisto Zimmerovo orkestralno remek djelo, sa savršeno ukomponiranim primjesama ekektroničke glazbe u co-produkciji Junkie XL-a.

  • Artyom

    08.10.2017 - 18:54

    Pacifik Rim je definitivno najgluplji film u povijesti koji je dobio nastavak!!!

    • pierov100

      @Artyom, 08.10.2017 - 20:52

      Haha dobro sad nije bija loš..

    • ck7

      @Artyom, 08.10.2017 - 21:41

      Hehe, nisi se ti nagledao filmova ako ti je to najgluplji film u povijesti s nastavkom 🙂 Ovaj je osrednja žalost 🙂 Trebali bi napraviti jedan takav osvrt, sa nepotrebnim nastavcima u filmskoj industriji, pa gospon Žalac ulovite se u koštac s tom idejom 🙂

    • Artyom

      @ck7, 09.10.2017 - 13:01

      Ok, znam znam, ima i gorih sranja naravn, na nagledo sam se filmova. Možda sam se malo krivo iznasnio pa da se ispravim: Najgori hollywood-ski megabudget blockbuster ikad koji je dobio nastavak!

    • tryon

      @Artyom, 08.10.2017 - 23:14

      meni je prvi prvi dio bio fora. definitivno ne los. neka nastavka, ne smeta 🙂

  • StarFan

    09.10.2017 - 00:57

    Trailer za JL nije mogao bit bolji. Prikazali su Clarka, ali opet nisu ništa odali o njegovom povratku. Da su ga pokazali u akciji i potvrdili da je ziv, pola dezurnih kriticara bi se zalilo sto su to spoilali, a da nisu druga polovina bi ga htjela vidjet. Ima humora, ali nisu se udaljili od tamne teme, kakva i treba biti. Ne mozete ocekivati od Flasha da bude namrsten lik. Darkseidu nisu konkretno prikazali lice, i to ostaje jos jedna misterija, nadajmo se da ce se DC opet vratiti na slavne staze sa zlikovcima, ipak treba pripremiti put za Darkseida.

  • fpapac

    09.10.2017 - 09:03

    JL ce nastavit putem BvS i bit jos jedan los film, nadajmo se da sam u krivu

  • Sick Individual

    09.10.2017 - 10:30

    Nikako mi dc ne sjeda. Jednostavno (bar ja mislim da je zato) marvel je imao preveliku vremensku prednost i odradio je sve u fazama planski jako dobro i sve u svemu sa avengerima i njihovom pričom i tempiranjem su baš pogodili. Bilo je tu svakakvih uradaka ali nijedan nije bio loš i jednostavno s tolikom nestrpljivošću isčekujem svaki njihov film. Svaki detalj je važan za cjelokupni njihov svemir i to jako dobro rade, ubacuju tako te sitnice i reference toliko dobro da je užitak pratit njihove filmove i nadat se da ćeš sve pohvatat. Uglavnom toliko sam nahajpan za Infinity war za koji vjerujem da će biti epic da jedva čekam da izađe. I tu im se mora skinuti kapa jer nisam ja jedini kojeg su navukli i imat će sigurno ogromnu zaradu a usput rade i solidne pa čak i jako dobre filmove, savršene za opustit se, bilo sa curom, ekipom ili sam. Dok je dc i to se baš osjeti htio previše prebrzo i nije to to. Najbolji njihov film (wonder woman) je u rangu sa nekim osrednjim od marvela, tipa oba thora, ant man ili doctor strange. Ali opet bih njima dao prednost jer su zabavniji za pogledat upravo zbog tog osjećaja pripadnosti većem svemiru.. e da i marvelov CGI mi je bolji.

    • Muflon

      @Sick Individual, 09.10.2017 - 11:59

      Iskreno, dobri su bili prvi avengersi i filmovi koji su im prethodili, skoro sve nakon toga je bilo jako osrednje i kretalo prema losem (osim solidnog Winter Soldiera i odlicnih Guardiansi). Thor:TDD se vise ni ne sjecam radnje ni negativca, tolko su beznacajni, Iron Man nastavci su zivi ocaj, drugi Avengersi su ok za popodnevno drijemanje uz TV, dr Strange mi je tolko los da ga cak ni odlicna glumacka postava nije spasila a Civil War pa je isto sranje ko bi BvS tj cak i losije od toga, sa naivnim plotom, totalno bezveznim i besmislenim konfliktom i najbeznacajnijim negativem otkad je Marvel filmova. Ovaj Spiderman mi je isto bio solidan barem u usporedbi sa ocajnim “Amazingom”. Da se razumijemo, i dalje sam ja nabrijan na IW, ali od istog ne ocekujem nista vise nego od Justice L.

  • Drunkenstein

    09.10.2017 - 12:49

    Nakon prvog cinematica od dc universe online igre, niti jedan superherojski film mi nije dovoljno dobar. Dapace, vecina tih filmova mi je smece u usporedbi s tim cinematicom od 6 minuta.

    • mili1985

      @Drunkenstein, 09.10.2017 - 13:01

      Slažem se u potpunosti. Samo ovaj cinematic https://www.youtube.com/watch?v=DFKT1yXdFwM od tri i po minute pojede cijeli BvS.
      Šteta što mi igra nije sjela. Sjećam se da je bila zanimljiva ali i podosta p2w.

    • Drunkenstein

      @mili1985, 09.10.2017 - 13:51

      Igra san na PC oko godinu dana, bila je dobra igra jer je zahtjevala vjestinu i brzinu, brzinu razmisljanja, reflekse, ma sve te kvalitete. Gradovi, dungeoni, raidovi, mape opcenito su bile vrhunske, velike i prostrane s dobrom grafikom. Atmosfera je isto nerijetko bila odlicna. E sad, lose strane igre: Neki bi rekli pay to win, ja bih reka pay to have fun jer san redovno mlatio likove koji su ulagali na tisuce eura u opremu. Znaci, moga si i dalje uzivat po tom pitanju bez velikih cifri, ali zato si triba povremeno platit za neki sadrzaj. Bilo je puno sadrzaja i pretezno su bili odlicni pa nikome nije bilo zabavno igrat, a da si ne kupi jedno 2-3 dlca minimalno. Ja san doveo neki slabi klan u sam vrh pvpa, doveo ih na nekih 98% timskih pobjeda pa su mi oni kupili sve dlcove tako da nisan lipe potrosio hehe. Nadalje, igra je i dalje bez obzira na odlican pvp i puno sadrzaja znala bit repetativna, ali ipak je to mmo zanr pa je to ocekivano. A ono sta mi je bas dosta smetalo je bio community. Bilo je puno losijih igraca i djece valjda pa su stalno plakali na raid bossovima, do te mjere da vecina igraca nije nikad niti jednom uspila odradit nekoliko bossova jer je to zahtjevalo odredenu vjestinu i strategiju. Treba si bit u jednom od par najjacih klanova da bi moga odradivat raidove, a svi ostali klanovi su bili potpuno neuspjesni. Tako je to sve barem izgledalo u europi na pc-u. Na kraju, netom prije nego sta san odusta od igre, neka 2 lika osvojila pvp turnir i za nagradu dobili besplatan put i boravak u las vegas, a ja ih tabancio redovno u areni. Htio se prijavit na turnir, ali san bio maloljetan po americkim standardima, 21 godina. To je bila kap koja je prilila casu pa san odusta od igre haha.

    • StarFan

      @Drunkenstein, 09.10.2017 - 17:15

      Ako su ti se taj cinematic svidio, pogledaj backstory u Injustice i Injustice 2, imas na YT sazete cut-scene, animacija je DC-ju uvijek isla za rukom, mada su po mom ukusu i filmovi odlicni. Koliko god im se prigovaralo, mislim da nitko ne moze rec da fight scene nisu na najvećem nivou. Kod Marvela takvu pamtim samo između Winter Soldiera i Kapetana.

  • berac_malina39

    10.10.2017 - 06:30

    Ma…treba mi Grant Gustin kao The Flash i Candice Patton kao Iris. Ne mogu vidjet ovog Ezru, a ovo dvoje su savršeni u seriji.

    • StarFan

      @berac_malina39, 10.10.2017 - 16:04

      Volim seriju, ali moramo priznat da Grant ne bi mogao puno napraviti na platnu… On je glumac za serije, i to je to, zasad. Koliko god uzivam u seriji nije mi drago kako pred svakog zlikovca izađe sa filozofijom “ne mogu, jaci je” i onda Iris kaze da moze, pa je on odjednom dovoljno jak. Prvi put je bilo pozeljno, sad je vec repetitivno. Miller je u ovome sto sam vidio odlican, dosta forsira humor, ali to Barryju i treba biti jaca strana.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?