HCL.HR

Namjestite fazore na čitanje – stigla je naša recenzija Star Treka

ToxarE 11.05.2013.   •   HCL objave


Nakon što smo ju ukratko prokomentirali u našem gameplay/komentar videu, evo i HCL-ove konačne presude Star Trek igri. Jesu li stvari krenule na bolje za Star Trek igre?

“Ako su ljubitelji Star Warsa dobili malo dobrih igara, što tek reći za pobornike Star Treka? Izuzev Bridge Commandera i nekolicine drugih, Zvjezdane staze u formi igara uglavnom su boravile u domeni prosječnosti. Jesu li stvari krenule na bolje?”

Upitao se ovo naš Ante u uvodu svoje upravo objavljene recenzije Star Trek igre koja se radnjom smješta između filma iz 2009. godine i Star Trek Into Darknessa koji uskoro dolazi u domaća kina. U ‘gameplay i komentar’ videu objavljenom prije nekoliko dana dali smo naslutiti da je igra, kako smo to stručno rekli, čisto ‘smećence’. Ostajemo li pri tom stavu ili ipak mislimo da je samo ‘smeće’, ali ne baš i ‘smećence’? Namjestite fazore na ‘čitanje’ i pratite sljedeći link.

RECENZIJA: Star Trek The Video Game Ovo je samo obavijest o upravo objavljenoj recenziji, stoga su komentari zaključani. Vaše komentare o Star Trek The Video Game očekujemo vidjeti ispod same recenzije.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?