HCL.HR

Naša posebna (video) recenzija SimCitya upravo objavljena

Igor Belan 18.03.2013.   •   HCL


Naša upravo objavljena recenzija SimCitya posebna je iz više razloga. Ne samo da se radi o domaćoj ekskluzivi, već i točno stotoj recenziji našeg recenzenta. Samim time posebno je i napisana.

Naš Zoran Žalac, čiji rad na HCL-u pratite već pet godina, svojom upravo objavljenom (video) recenzijom SimCitya obilježio je važan jubilej. Ovo je naime njegova stota recenzija za HCL, a tom prigodom pripremio je i posebnu recenziju za vas. Dok je ona video formata više-manje standardna kritika i opis igre, ona tekstualna formirana je kao razgovor dvaju fanova SimCitya kroz koji udaraju po nestabilnim serverima, malim mapama, ali dijele i pokoju riječ hvale o ovom rebootu iz Maxisa.

Zoranovo mišljenje o novom Simcityu pogledajte i pročitajte iza linka ispod, a ako mu poželite čestitati na jubileju – najbolji način za to biti će lajk na recenziju ili jednostavno komentar o samoj igri ispod nje.

VIDEO RECENZIJA: SimCity Ovo je samo vijest o novoj recenziji, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare o novom SimCityu očekujemo vidjeti ispod same recenzije (samo pratite link).