HCL.HR

Naša posebna (video) recenzija SimCitya upravo objavljena

Igor Belan 18.03.2013.   •   HCL objave


Naša upravo objavljena recenzija SimCitya posebna je iz više razloga. Ne samo da se radi o domaćoj ekskluzivi, već i točno stotoj recenziji našeg recenzenta. Samim time posebno je i napisana.

Naš Zoran Žalac, čiji rad na HCL-u pratite već pet godina, svojom upravo objavljenom (video) recenzijom SimCitya obilježio je važan jubilej. Ovo je naime njegova stota recenzija za HCL, a tom prigodom pripremio je i posebnu recenziju za vas. Dok je ona video formata više-manje standardna kritika i opis igre, ona tekstualna formirana je kao razgovor dvaju fanova SimCitya kroz koji udaraju po nestabilnim serverima, malim mapama, ali dijele i pokoju riječ hvale o ovom rebootu iz Maxisa.

Zoranovo mišljenje o novom Simcityu pogledajte i pročitajte iza linka ispod, a ako mu poželite čestitati na jubileju – najbolji način za to biti će lajk na recenziju ili jednostavno komentar o samoj igri ispod nje.

VIDEO RECENZIJA: SimCity Ovo je samo vijest o novoj recenziji, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare o novom SimCityu očekujemo vidjeti ispod same recenzije (samo pratite link).

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?