HCL.HR

Naši novi World of Tanks kupovi spremni su za vaše prijave

Igor Belan 25.02.2016.   •   1 komentara   •   Esport, HCL objave


Novi WoT Adria Open turniri su spremni za vaše prijave – ugrabite hrpu golda i posljednje mjesto u velikom mjesečnom finalu 2. mjeseca.

3

Prije nego se fokusiramo na najavu novih kupova u World of Tanksu ovog vikenda, dopustite da čestitamo ekipama Elite Squad i Purple Gym Crew na odličnoj igri prošlog vikenda. Naime, Elite Squad je pobijedio na prošlotjednom Big Guns #30 kupu, a Purple Gym Crew okrunio se titulom pobjednika prošlotjednog WoT Adria Open #30 turnira. GG ekipe!

Regionalni timovi aktivni su naravno i izvan naših Adria Open kupova. Primjerice, TWB gaming u nedjelju je na Go4WoT Europe Cupu #255 osvojio izvrsno treće mjesto, dok je Elite Squad u WGL 7on7 Wildcard Season 2 Europe kupu u polufinalu spriječen natjecati se za ulaz u Wargaming.net Gold League. Za ulazak se još bori i The Wild Bunch koji danas igra protiv Poljskog tima Out of Range. Sretno!

NOVI WORLD OF TANKS KUPOVI, PRIJAVITE SE

Sutra kreće nova serija naših Adria Open kupova u WoT-u i svi ste pozvani prijaviti se. Bit će to zadnji kupovi drugog mjeseca pa se svakako prijavite za svoju posljednju šansu da upadnete na mjesečno finale i zajedno sa svojim timom osvojite brdo golda i titulu najboljeg WoT tima mjeseca.

Sutra kreće WoT Adria Open #31, naš tradicionalni kup za tročlane timove – prijave za isti primamo ovdje.

Dan poslije, u subotu, kreće WoT Big Guns #31, također kup s dugom tradicijom u kojem se natječu veliki sedmeročlani timovi. Za njega prijave primamo ovdje.

Inače, velike promjene u nagradnom fondu obilježit će naša Adria Open natjecanja u WoT-u kroz 3. mjesec, no najbitnija promjena je veliko povećanje nagradnog fonda. S obzirom na veliki broj timova koje svaki tjedan privlačimo na našim Big Guns kupovima, od 1.3. tjedni nagradni fond iznosit će čak 228 375 golda! Ako niste pratili, dosad smo vam na tjednoj bazi dijelili 147 000 golda.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • antrax83

    26.02.2016 - 00:49

    tko vise igra ovu debilnu igru punu citera i retarda

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?