HCL.HR

Nastavak čuvenog sci-fi klasika Istrebljivač stiže u kina početkom 2018. godine

Petra Rukav 20.02.2016.   •   15 komentara


Nekoliko desetljeća stariji lovac na replikante Rick Deckard vraća se na velike ekrane u nastavku znanstveno fantastičnog klasika iz ranih osamdesetih.

istrabljivac

Iako premijerom nije postigao veliki komercijalni uspjeh, znanstveno fantastični film iz 1982. naziva Istrebljivač danas se smatra jednim od najboljih filmova tog žanra.

Naime, zbog drugih velikih naslova koji su stizali u kina iste godine ,priča o Ricku Deckardu, progonitelju genetički modificiranih bića zvanih replikanti, ondašnjoj publici nije se činila pretjerano zanimljivom.

Međutim, kako je interes za ovaj noir film od tada znatno porastao, Harrison Ford ponovno će utjeloviti lovca na replikante Ricka Deckarda, a snimanju će se pridružiti i glumac Ryan Gosling. Goslingova uloga još uvijek nije otkrivena kao ni naslov samog filma. Ono što zasad znamo jest da će se nastavak odvijati nekoliko desetljeća nakon originala koji je smješten u distopijsku 2019. godinu. 

Ridley Scott, režiser originala, preuzet će ulogu izvršnog producenta, a njegovo mjesto režisera popunit će Denis Villeneuve, poznat po akcijsko-kriminalističkom trileru Sicario, dok će priču i ovaj put napisati Hampton Francher.

Nastavak Istrebljivača u kina stiže početkom 2018.; 12. 01. da budemo točniji.

Komentari (15)

  • Teknokyo

    20.02.2016 - 12:30

    Odličan film i odlična igra!

    • belson007

      @Teknokyo, 21.02.2016 - 09:58

      Također, igra u svoje vrijeme je bila vrh. Sijecam se negdje 1996 god. je izasla na 4 cd-a. Vrhunska prica i atmosfera a mislim da je imala 4 razlicita zavrsetka.

  • Garrus

    20.02.2016 - 12:44

    jao Istrebljivač, zar nije normalnije i logičnije napisati Blade Runner, 90% ljudi nije prepoznalo o kojem se filmu radi zbog ovog naslova.

    • Apocalypse4987

      @Garrus, 20.02.2016 - 13:28

      i mene je na prvu zbunilo, pomislija sam da se radi o terminatoru, neke stvari se jednostavno ne smiju prevodit, puno se toga gubi

  • brlja

    20.02.2016 - 13:25

    Ajmoooo i ovo upropastit, pa da zaokruzimo pricu. Ocekujem Ridly Scott u gorem izdanju od Prometeja, JJ Abramsa barem u nekoj produkciji, Ryan Gosling glavni glumac (prije nek sam procito tekst sam pomislio da bi il on il chaning tatum mogli glumit) Harison Ford ce bit gori nego u Star Warsima, a ocekivo bi i epizodna ulogu miley cirus, genteski modificirane uber replikante, a mozda i aliene iz aliena il bolje iz prometeja…

    • drazensi

      @brlja, 20.02.2016 - 13:34

      Harrison Ford gori? Kako mislis gori? Ford je bio odlican u Star Wars-u. Gosling je isto tako odlican glumac koji moze odigrati razne uloge. Istina da stari Ridley se polako gubi i radi sve losije filmove, no Villeneuve je zato odlican izbor. A ovdje ce Ridley ionako biti samo financijer, rezija je bitna, a tu sam vec rekao da je Villeneuve jako dobar. Sicario je jedan od najboljih filmova prosle godine i lik nema jos loseg filma u svojem opusu.

    • Artyom

      @drazensi, 20.02.2016 - 14:42

      Stari Ridley se ne gubi, upravo je završio jedan od najboljih svojih filmova i trenutačno ima toliko projekata u pripremi da čak ni nema vremena za Blade Runner. Neće biti samo financier, već je izvršni producent, napisao je priču i nadgledat će cjeli projekt jer njegova produkcijska kompanija radi film. U prijevodu, neće režirat ali stari Ridley je tata mata i na ovom prjektu.

    • drazensi

      @Artyom, 20.02.2016 - 17:57

      Gubi se gubi. Poceo je s Robin Hood-om, pa Prometheus, Counselor, Child 44, Egzodus itd. Sve losi uradci. A ako Marsovca smatras jednim od njegovih najboljih filmova onda se nisi bas nagledao njegovih filmova ili filmova opcenito. Radi na puno projekata, istina, ali vecina tih projekata koji izlaze su losi. Daleko od onog sto je znao raditi. Poceo je raditi spektakle bez sadrzaja, sto prije nikad nije bio njegov dir i u tome se potpuno pogubio. Marsovac je bolji od ostalih isprdaka u zadnje vrijeme, ali daleko od jednih od boljih njegovih filmova.

    • Artyom

      @drazensi, 20.02.2016 - 19:48

      Nagledao sam se njegovih filmova. Pogledao sam ih SVE, neke i previše puta, jer Ridley mi je vjerojatno i najdraži režiser. Istina da u zadnje vrijeme stvari nisu toliko dobre kao nekad, jer čovjek stvarno radi na daleko previše projekata, mislim da bi mu bilo bolje da se posveti samo onim najvećima tj. filmskim i da se ne prtlja u sve i svašta. Robin Hood nije remek djelo ali je ispao poprilično dobro, Counselor mu je više bio kao mali projekt i slažem se da film nije dobar, Child 44 nije njegov rad, a Exodus je sasvim Ok iako je to moglo biti i daleko bolje, istina. Oko Prometheusa najviše možemo lomit koplja, no ako se mene pita film je stvarno odličan i vrhunski napravljen. Jedini problem filma je Lindelofov ne baš briljantan scenarij, pogotovo kod pročitaš originalni Spaithtsov, onda tek vidoš kiliko je Lindelof posro motiku. Marsovac je vrh vrhova i ulazi top 4 njegova filma, nakon Aliena, Blade Runnera i Gladijatora. Uostalom, to mu je i najuspješniji film ikad.

  • FLes

    20.02.2016 - 13:26

    Film se zove Blade Runner. Kome mislite da činite uslugu nazivajući ga Istrebljivač?

  • Vejn

    20.02.2016 - 15:43

    Koga ce Harison Ford sa 75 godina ganjati a jos smjesnije ufatiti lol Nije mi jasno, zasto klase od glumaca prave sve vise budale od sebe ? Zar im nije dosta miliona koje su uzeli….

  • Dilo_trasul

    20.02.2016 - 16:04

    Istrebljivac hahahahhahahaha

  • goldfinger

    20.02.2016 - 20:05

    Odličan film & odlična vijest!!!

  • DjokaBA

    21.02.2016 - 00:43

    Blade Runner, jedan od najboljih filmova IKADA ! Verujem da 95% posetilaca ovog sajta nikad nije ni culo za ovaj film… to je jedno umeticko delo, najbolje Ridlijeve godine, kakve je samo filmove tada radio..

  • BaDly

    22.02.2016 - 22:21

    Istrebljivač !?!??!?! LOL Pročitao sam naslovi nije mi bilo jasno kako ja ‘taj’ film nikad nisam gledao…a kad vidim poznata imena…radnja…i onda tek skužim koliko je glup naš projevod !!!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?