HCL.HR

Navodno se razmatra nastavak za Assassin’s Creed igru koja još nije ni izašla

Zoran Žalac 11.02.2023.   •   14 komentara


Novi set glasina upućuje na to da prva VR igra u serijalu Assassin’s Creeda neće biti ekskluzivna samo za jednu platformu, a navodno se već razmatra i njezin nastavak.

Prošle je godine prikazana hrpa novih projekata iz serijala Assassin’s Creed. No, među njima nije bilo prve Assassin’s Creed igre za VR uređaje, koju je Ubisoft potvrdio još davne 2020. Igra koja navodno nosi naziv Assassin’s Creed Nexus trebala je biti ekskluzivna za Meta Quest 2, ali kako prenosi portal Insider Gaming, navodno je dogovor o ekskluzivnosti prekinut zbog rezanja troškova. Igra će se pojaviti samo na Meta Quest 2 uređajima, ali će ju Ubisoft naknadno moći prebaciti i na druge platforme ako to budu htjeli.

Čini se kako Ubisoft računa na uspjeh ove igre s obzirom da kruži glasina kako se već razmatra nastavak Assassin’s Creed Nexusa. To za sada nije potvrđeno, a još uvijek zapravo čekamo službeno otkrivanje prve AC VR igre.

Prema dosadašnjim glasinama, Assassin’s Creed Nexus omogućit će nam igranje s galerijom likova iz prijašnjih AC igara, uključujući assassine kao što su Ezio, Connor i Kassandra. Najveća će razlika biti u strukturi igre, koja neće biti otvorenog svijeta nego podijeljena na ukupno 16 odvojenih misijaZnačajna će biti i promjena perspektive jer ćemo ovaj Assassin’s Creed igrati iz prvog lica.

Komentari (14)

  • Thanos

    11.02.2023 - 12:53

    Meni je svaki AC dobar. Neki su mi nastavci bolji, a svi su mi dobri. Jedino ovo sto najavljuju za prvo lice. Nekako sam naviknuo na trece lice u tom serijalu. Uostalom vidjet cemo. AC mi nikad nece dosaditi, to je sigurno!

    • Ante2003

      @Thanos, 11.02.2023 - 13:32

      Složio bih se s tobom, ali meni osobno syndicate nikako nije sjeo. Pogotovo tematički i pričom.

    • MAJSTOR RINGO

      @Thanos, 11.02.2023 - 14:19

      I meni je bio dobar sve dok nisu ubacili RPG elemente, prvenstveno mislim na odiseju, strasno naporni side qvestovi, tu su bas preterali i za ubisoft neki standard koji su forsirali, plus one pomorske bitke su mi bile naporne do bola.
      Jos bih dodao da je minus takodje sto se fantazijski deo dodatno placao DLC-jevima. Licno, odiseja mi medju losije igre u celom serijalu, Valhalla je to do nekle popravila, ona mi je i nesto bolje sela.
      Veoma me ohrabruje sto su najavili da ce novi AC vratiti korenima, tako da jedva cekam izlazak👍

    • djosic85

      @MAJSTOR RINGO, 11.02.2023 - 15:22

      Ma meni su ti izleti u RPG bili dobrodošlo osvježenje. Vidim da se sad vraćaju na onaj stari štih pa ćemo vidjet kako će to ić. Pomorske bitke nisu bile obavezne u odiseji ako se ne varam osim možda u dvije tri story misije

    • MAJSTOR RINGO

      @djosic85, 11.02.2023 - 15:54

      Ma to je samo moje licno misljenje drug, ok , nekome ti RPG elementi odgovaraju, nekome ogromna mapetina sa zilion side qvestova koji su manje vise isti, sa zilion kampova i tvrdjava za osloboditi, neko to voli, iskreno ja ne, mozda i posle toliko ubisoftovskih odigranih igara, licno mi dosadilo😁.
      Ja sam apsolutno za ono old school, kao iskusniji igrac, bolje kvalitet od sirovog kvaniteta, bolje manja mapa sa razlicitim i kvalitetnim sadrzajem, bolje da prica traje 15-20h recimo ali da bude vrhunski narativ, nego da ono bude 50+h vestacki produzena, kao sto je bio slucaj sa Valhallom.
      Zbog toga se i verovatno radujem sledecoj AC igri, mada nisam 100% siguran, znajuci Ubisoft sta i kako rade da ce i izbaciti takvu igru.

    • djosic85

      @MAJSTOR RINGO, 11.02.2023 - 16:44

      Kad sam rekao rpg mislio sam na to levelanje i hrpu oružja i oklopa kojekakvih. Što se tiče mape, slažem se da je bilo pretjerano glede nekih stvari

    • MAJSTOR RINGO

      @djosic85, 11.02.2023 - 16:57

      Da, to sam zaboravio, i bolje, nisi trebao da me podsecas na taj pakao, ufff, kad se setim sada, na svakih 5 minuta ulazak u meni i borba sa tom hrpom smeca, sve to equipat, i tako svakih 5 minuta, hiljadu puta tokom igranja😵‍💫🤯🤢

    • Smike

      @MAJSTOR RINGO, 11.02.2023 - 18:33

      Nisam odavno procitao realniji komentar koji odražava licni stav a ujedno poštuje i misljenja i interese drugih igrača.Svaka ti je na mjestu. Ja sam prije volio duze igre jer sam imao vremena,a sad kako idu godine i obaveze igram igre koje su malo krace ili bas dugo igram jednu igru. Valhalu sam igrao 3 ,4 mjeseca..

    • MAJSTOR RINGO

      @Smike, 11.02.2023 - 21:03

      Takodje sam je i ja igrao dosta dugo, mozda preko 170h.
      ER sam igrao pa mozda mesec i po najmanje. Jer znas kako kad nemas puno slobodnog vremena pa ono dnevno odigram nekih 2h mozda, posle se to otegne na par meseci igranja pojedine igre😁. Zbog toga ni ne igram sportske simulacije, online pucacine itd…, nema se vremena za to.
      Zbog toga volim iskljucivo single player igre, jakim narativom, prosto zelim da uzivam u igri, upijam atmsferu, spoei ritam i volim da zabodem nos bas u svaki cosak😁.

    • PppPP

      @Thanos, 11.02.2023 - 14:26

      Svi su i više nego igrivi i zabavni

    • SanKa

      @Thanos, 13.02.2023 - 10:42

      ma oslo sve u krasan k nakon black flaga..doduse, u valhalli sam zaista uzivao, odlican nastavak, ali dosad najmanje AC lorea u njemu tbh

  • Demon90

    11.02.2023 - 13:03

    Ma ja čekam nekakav prikaz za ovo Al ono još uvijek ništa. Hidden assassination u VR-u

  • djosic85

    11.02.2023 - 15:27

    Al ga štancaju, nastavak igre koja još nije ni izašla. A ja već tjedan dana ne mogu spojit mobitel s onim njihovim just danceom, pa mi klinci ne mogu plesat, prokletnici iz ubisofta.

  • Lepoglava

    12.02.2023 - 10:08

    AC sam strašno volio, prvi, drugi pogotovo, četvrti s gusarima i ostale baš nisam. Ali kad bi mi neko dao AC na PS VR 2 (stiže uskoro) s open worldom, mislim da se više ne bih vraćao u stvarnost. Stvarno bi htio da netko to napravi, pa može biti nastavak ne znam čega svejedno mi je

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?