HCL.HR

NBA 2K sada će imati i svoju arkadnu inačicu

Zoran Žalac 25.07.2018.   •   1 komentara


Izdavačka kuća 2K Games otkupila je prava na NBA Playgrounds serijal te ga odmah preimenovala u vrlo kreativni NBA 2K Playgrounds.

Arkadna košarkaška igra NBA Playgrounds trebala je svoj nastavak dobiti 22. 05. ove godine. Međutim, NBA Playgrounds 2 odgođen je u zadnji čas – doslovno dan prije planiranog izlaska. Nije se tu radilo o klasičnoj odgodi s obrazloženjem da developeru treba više vremena da dovrši igru, a sada smo doznali i zašto.

Naime, izdavačka kuća 2K Games, koja u svom vlasništvu ima NBA 2K serijal, odlučila je otkupiti prava na košarkašku igru Saber Interactivea, što znači da je tim potezom pokrila oba terena – i onaj simulacijski i onaj arkadni.

A da ne bi bilo zabune čija je igra, nastavak NBA Playgroundsa preimenovali su u NBA 2K Playgrounds 2. Jer jedna dvojka očito nije dovoljna… valjda? Ne znam, promašena prilika – mogli su ju jednostavno nazvati NBA Playgrounds 2K i onda nastaviti s godinama u eventualnim nastavcima.

U bilo kojem slučaju, to je to što se tiče promjena – ostalo je sve isto kako je i bilo najavljeno. To znači da se forma gameplayja iz prvog dijela neće mnogo mijenjati nego su samo dodani novi oblici natjecanja, još više košarkaša te novi tereni.

NBA 2K Playgrounds 2 trebao bi izaći do kraja ove godine na PC, PS4, XBOX te Switch platformama.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • CimTvRafo

    25.07.2018 - 19:11

    Bolje kupit 1 dio jeftinije prodjes 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?