HCL.HR

Neki od najvećih svjetskih Dota 2 timova dolaze na Gaming Paradise u Sloveniji

sponzorirani članak 02.09.2015.


Team Secret, Virtus.Pro i Ninjas in Pyjamas samo su neki od poznatih Dota 2 timova koje za svega par dana možete gledati uživo u velikom natjecanju u Portorožu. Jeste već kupili karte?

Nakon što su ljudi iz The Gaming Resortsa prije više od dva tjedna potvrdili kako će na CS:GO turniru Gaming Paradisea 2015 prisustvovati neki od najvećih svjetskih timova, danas smo dobili i konačnu potvrdu Dota 2 timova koji će doći na taj festival gaminga u Sloveniji. I pogodite što – opet se radi o nekim od najjačih timova u svijetu Dote 2!

Trebalo im je nešto više vremena da potvrde dolazak svih timova zbog nedavnog završetka The Internationala 5, ali na kraju su uspjeli privući pohvalan broj kvalitetnih ekipa koje garantiraju uzbudljivo natjecanje za gledatelje:

Europe Team Secret
Russia Virtus.Pro
Sweden Ninjas in Pyjamas
United States Complexity
Europe Monkey Freedom Fighters
Belarus Power Rangers
Greece Golden Boys
Europe 4 Clovers & Lepricon

Dota 2 turnir na Gaming Paradiseu 2015 će se odvijati u double elimination formatu (best of three u upper bracketu i best of one u lower bracketu). Trenutačni seedovi izgledaju ovako:

Seed 1, 2: Team Secret, Virtus.Pro
Seed 3, 4: Ninja in Pyjamas, compLexity Gaming

Ostali timovi bit će izvučeni nasumično bliže datumu odvijanja turnira.

Također, ako ste već čuli za ovaj festival gaminga u Sloveniji i cijena karata vam je bila malo previsoka, bit će vam drago čuti kako su cijene karata snižene za 10 eura. Stoga će vas jednodnevna karta sada može koštati 25 do 35 eura. Karte možete kupiti putem Eventbritea. Samo požurite – Gaming Paradise 2015 kreće već ove nedjelje, 06.09. i traje sve do sljedeće nedjelje, 13.09.

Ako ne možete doći na Dota 2 turnir i popratiti ovo natjecanje uživo, karte su također dostupne u Dota 2 storeu.

I ne zaboravite, pored uzbudljivih esports natjecanja vrhunskih svjetskih timova, na Gaming Paradiseu 2015 moći ćete sudjelovati u turnirima za posjetitelje u CS: GO, Dota 2, Hearthstone, PES 2015, Civilization 5 i League of Legends, koji također donose vrijedne novčane nagrade u iznosima od više tisuća dolara.