HCL.HR

Neobična detektivska igra Deadly Premonition 2: A Blessing In Disguise dolazi na PC

Josip Klanfar 09.04.2021.   •   0 komentara


Zach, ako nisi imao mogućnosti zaigrati Deadly Premonition 2: A Blessing In Disguise za Nintendo Switch, moći ćeš to napraviti na PC-u, jer je igra najavljena za Steam ove godine.

Rising Star Games je u vlasništvu Thunderful grupe, a zahvaljujući njihovom godišnjem izvještaju za 2020. godinu, znamo da će neobična detektivska igra Deadly Premonition 2: A Blessing In Disguise doći na PC ove godine preko Steama.

Igra je izašla prošle godine za Nintendo Switch konzolu, a uskoro će i PC igrači imati prilike iskušati ovu neobičnu igru, uskočiti u cipele agenta Yorka i riješiti misteriozno ubojstvo. Moći ćete putovati gradom pješke ili na skateboardu, a moći ćete i kuglati te se voziti rijekom. Vratit ćemo se u mali gradić u Louisiani naziva Le Carré i doživjeti potpuno neobično iskustvo prožeto mračnim tonovima.

Ako ne znate koliko je igra luda i koliko trebate imati ogromnu toleranciju, najbolje je da pročitate našu recenziju o ovoj igri ako još niste pa prosudite sami da li vam se isplati upuštati u ovu pustolovinu. Nadamo se samo PC verzija neće naslijediti izvedbu od 15 fps-a od verzije za Switch. A opet – i prvi je Deadly Premonition na PC-u bio kaos od porta, tako da ništa nije zagarantirano.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?