HCL.HR

Netko je napravio Blade Runner igru od Serious Sama

Zoran Žalac 30.11.2020.   •   6 komentara


Blade Runner: Cells Interlinked interesantna je konverzija Serious Sam igara uz koju se možete pripremiti za Cyberpunk prije samog Cyberpunka.

Treba li vam malo zagrijavanja za Cyberpunk 2077, a u Cloudpunku vam nedostaje akcije? Evo spasenja: zove se Blade Runner: Cells Interlinked 2021 i nije službena Blade Runner igra nego totalna konverzija za, ni više ni manje, nego Serious Sam Fusion.

Djelo je moddera pod nadimkom Syndroid koji je spojio distopijski svijet Blade Runnera s brzim napucavanjem iz Serious Sama. Igra se u ulozi prototipa replikanta zvanog Trixie koja kroz Los Angeles bježi od naslovnih blade runnera i policije. I premda je Blade Runner 2021 građen po Serious Samu, sam mod djeluje kao potpuno nova igra koja svoje limite prikazuje ponajprije u izgledu likova.

U donjem videu možete vidjeti kadrove gameplaya, pa ako vas zanima, Blade Runner 2021 možete preuzeti besplatno na Steam Workshopu – jedino trebate imati Serious Sam Fusion u svojoj kolekciji igara.

Komentari (6)

  • Artyom

    30.11.2020 - 20:10

    Ok, našao sam SS Fusion u skrivenom direktoriju u svom Steamu. Nisam ni znao da to postoji…. Veliki sam obožavatelj Blade Runnera paaa… Idem isprobati…

  • Lovac

    30.11.2020 - 20:17

    Igram baš, JAKO dobro za mod. Lokacije i glazba su vrh. I da, prvi door code je onaj legendarni immersive sim kod… 😉

  • Filter

    30.11.2020 - 20:21

    Blade Runner – iako po žanru to nije, na mene je uvijek ostavljao jedan čudan utisak horora budući da me je nekako strah takve budućnosti, a isto tako mi je zanimljivo i sviđa mi se to što gledam. Mračna cyberpunk budućnost sa ovom muzikom daje taj doživljaj, možda nisam jedini, ali vjerovatno je ovo definicija strahopoštovanja.

    • Lovac

      @Filter, 30.11.2020 - 20:44

      A to ti je ono, Star Trek očekuju ljudi koji vjeruju u utopiju dok je mračna distopija, “cyberpunk” puno vjerojatniji scenarij i već se dešava polako, ali sigurno.

    • Ranzo

      @Lovac, 01.12.2020 - 09:45

      Jedino što nam fali za potpunu realizaciju je modificiranje tijela kibernetičkim dodacima, a za to će se pobriniti gdin. Musk.

  • GTA222

    30.11.2020 - 20:50

    Moram priznat da sam iznenađen, prvo je netko ubacio Doom 2016 i Eternal u Serious Sam Fusion, sad ovo, zadivljen sam izgleda da su mod alati od Croteama baš dobri kada se može nešto ovako postići, a šta će tek bit kad izdaju Serious Sam 4 mod tools, neće im bit kraja.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?