HCL.HR

Demoni se vraćaju u London zajedno s novom Nightmare Creatures igrom

Stjepan Fikter 03.09.2017.   •   3 komentara


Akcijsko razbijanje demona s kraja 90-ih godina vraća se na naše ekrane s trailerom koji je u duhu vremena kada je Nightmare Creatures bio aktualan.

nightmare creatures 2017

Adam Crowley nije najpoznatije ime u gaming svijetu, ali svi oni koji su još krajem 90-ih godina zaigrali Nightmare Creatures, vrlo vjerojatno ga se sjećaju. Naime, taj momak i njegov kult glavni su krivci zašto su demoni došli u London, a mi smo ih morali eliminirati.

Sada, 20 godina kasnije, Adam ima nove planove za povratak na gaming scenu jer momci i cure iz Albino Moose studija planiraju vratiti Nightmare Creatures na naše ekrane. Trenutno nema previše informacija o samoj igri, osim da će izaći za PC i konzole te da ćemo vidjeti stare, ali i nove likove.

Tu je i trailer s kojim je igra najavljena, a iako je u pitanju rana faza izrade, nadamo se kako će projekt na kraju biti vizualno prilagođen za današnje vrijeme.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • Dream Breaker

    03.09.2017 - 21:36

    jedina igra koju se nisam usudio igrati dok sam bio sam… 😀

  • Artyom

    03.09.2017 - 22:34

    Sječam se te igre! bilo bi lijepo da prije nastavka izbace neki remaster originala…

  • mokrEE

    04.09.2017 - 15:50

    jedna od prvih horor igra koje sam igra na ps-u. znam da sam je dosta dugo prelazio dok je nisam zavrsio i koliko se sjecam mehanika je bila nekako drvena, lik se okretao onako nekako pod grubim kutevima. ugl drago mi je cuti da se ponovno radi na toj igri

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?