HCL.HR

Nine to Five nije taktička igra s raspucanim zečevima, iako tako na prvu izgleda

Zoran Žalac 13.12.2019.   •   1 komentara


Nova igra zvana Nine to Five našla je načina kako zaokupiti pažnju gledatelja Game Awardsa. Srećom, nije to igra o raspucanim zečevima.

Sinoć se na Game Award ceremoniji moglo vidjeti sve i svašta. Neki je tip Vinu Dieselu vikao da skine majicu. Tvorci Disco Elysiuma su zahvalili Karlu Marxu i Friedrich Engels za komunistički manifest. U rangu tih ludarija bila je i najava igre Nine to Five.

Radi se tu o ozbiljnoj taktičkoj pucačini u kojoj se igrač bori protiv korporacija s vojskama na raspolaganju. No, uvodni dio trailera sugerirao je totalno drugačiju igru – s veselim zečevima koji skakuću uz oružje.

Naglom promjenom tona developeri Nine to Fivea dali su jasnu poruku kako njihova igra nije još jedan šareni Fortnite wannabe klon. Hoće li im se to jednoga dana odbiti od glavu – nitko ne zna, možda bi kod publike bolje prošli zečevi s kalašima, ali to je sad već tema za dubokoumnu diskusiju.

Uglavnom, Ninte to Five je u razvoju kod ekipe Redhill Gamesa koju je osnovao Matias Myllyrinne, bivši član Remedy Entertainmenta. Ekipi će ovo biti prvi zajednički projekt, ali individualno iza sebe imaju godine i godine iskustva u industriji videoigara.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?