HCL.HR

Nintendo Direct – Wii U vijesti

Zoran Žalac 02.04.2015.   •   1 komentara


Umjesto zbijanja neslanih šala za 1. april, Nintendo je održao svoju već tradicionalnu Direct emisiju s novim najavama za svoje konzole. Evo što su imali prikazati za Wii U platformu.

Sad kad je već potvrđeno kako Nintendo radi na novoj platformi kodnog imena NX, aktualna Wii U konzola nekako je već prošla sredinu svog životnog ciklusa. Prošla godina bila je odlična, no za ovu će se Nintendo morati dobrano potruditi jer je daleko najiščekivanija igra – The Legend of Zelda – odgođena za 2016. godinu.

Po zadnjem Nintendo Directu pokazali su da još imaju „neke fore“. Virtualnoj konzoli za Wii U tako će osim novih Nintendo 64 igara dodati i pojedine DS naslove. Ako nas pitate – mogli su to učiniti i daleko ranije, no što je tu je. Najzanimljivija objava vezana za igru bio je prvi trailer za Shin Megami Tensei x Fire Emblem.

Nadalje, potvrđeno je kako će Fatal Frame dobiti izdanje za američko tržište, što je nama ipak bliže negoli japanska inačica. Mario Maker potvrđen je za izlazak u rujnu ove godine, dok je za Mario Kart 8 najavljen drugi 200-kubični mod utrkivanja, zajedno uz DLC paket s novim stazama koji po cijeni od 8 dolara stiže 26. ovog mjeseca. Osim Marija, nove DLC sadržaje dobit će i Animal Crossing.

Veliki fokus ovog Directa bio je na Amiibo figuricama, koje će ove godine proširiti paletu s čitavim nizom novih likova. Među njima se svakako ističe Yooshijeva vunena figurica u tri boje (zelena, svijetloplava ili ružičasta) koja će igračima dati duplog Yoshija u igri Yoshi’s Woolly Word. Sama igra izlazi u prvoj polovici ove godine, ali figurice će uslijediti tek najesen.

Komentari (1)

  • l)oolvl

    02.04.2015 - 23:21

    prilično specijalna ponuda u odnosu na druge platforme… SM x FE će biti super

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?