HCL.HR

Nintendo najavio Super Mario 3D World za Wii U

Patrik1717 11.06.2013.   •   1 komentara


Prvi 3D Mario naslov za Wii U konzolu otkriven je na upravo završenom E3 izdanju Nintendo Directa uz gameplay snimke.

Dugoočekivana najava 3D Mario naslova za novu Wii U konzolu upravo se dogodila. Nintendo je putem svoje E3 Direct prezentacije otkrio igru naziva Super Mario 3D World, očigledno inspiriranu velikim 3DS hitom Super Mario 3D Land.

Biti će to prvi 3D Mario platformer koji će imati multiplayer za do četiri igrača – moći ćemo zaigrati kao Mario, Luigi, Peach i Toad, a svaki lik će imati određene specifičnosti. Toad je primjerice brži od ostalih, a u gameplay traileru izdanom uz najavu igre vidjeli smo da Peach može nakratko lebdjeti u zraku.

Posebnost igre je i novo odijelce za Maria i ekipu naziva cat suit, koje, kao što mu i ime govori, daje likovima mogućnost penjanja po zidovima i grebanja neprijatelja pandžama poput mačke.

UPDATE: Nintendov YouTube kanal upravo je postao bogatiji za još jedan ‘Developer Direct’ video, a u ovome koji ističemo ispod prikazuju se neke nove snimke gameplaya iz Super Mario 3D Worlda uz otkrivanje nekih specifičnosti vezanih uz igru od strane voditelja projekta.

Super Mario 3D World vlasnici Wii U konzole moći će kupiti od prosinca ove godine.

Komentari (1)

  • Ementaler

    11.06.2013 - 21:05

    I ovdje je pao jedan update – dodan je 'Developer Direct' video s malo novog gameplaya i komentarima developera.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!