HCL.HR

Rezervirajte si ljetovanje u New Yorku 2329. godine, uskoro stiže igra Nobody Wants to Die

Zoran Žalac 09.06.2024.   •   8 komentara


Distopijska Amerika otvara nam svoja vrata sredinom sedmog mjeseca kroz detektivsku SF avanturu Nobody Wants to Die.

Prije nekoliko mjeseci ugodno nas je iznenadila najava igre Nobody Wants to Die, smještene u mračnu budućnost 2329. godine gdje se vječni život nudi kao pretplata. Sad nas je pak ugodno iznenadilo da ta igra stiže brže nego smo se nadali. Eto je već 19. 7. ove godine u verzijama za PC, PlayStation 5 i Xbox Series.

Nobody Wants to Die bit će detektivska igra iz prvog lica, a novi je trailer demonstrirao kako će izgledati istraga pomoću manipuliranja vremenom. Glavni lik James Karra lovit će serijskog ubojicu, no paralelno će otkrivati zataškanu istinu iza ubojstava u svijetu gdje smrt više nema značaja kad svi mogu prebaciti svijest u drugo tijelo.

Komentari (8)

  • sparrowpunk

    09.06.2024 - 14:22

    Imam off-topic pitanje. Naime, jučer mi se kontroler počeo kvariti u smislu da je input-lag bio velik. Ponekad bi lik u igri stao i ne bi primao nikakve komande. Resetirao sam kontroler ali pomoglo je na minutu-dvije pa sam kupio novi. Jučer je bilo u redu ali se danas ista stvar pojavila i sa novim kontrolerom, ne samo to već se i sam od sebe počeo gasiti sa punom baterijom. Isti problemi sa onim starim. Ima period od par minuta kada radi bez greške, i onda počnu problemi. Najprije sam to iskusio dok sam igrao Unity ali mi se isti problemi počeli javljati i tokom igranja Yakuze. Ne mislim da je stvar u kontroleru pošto sam kupio novi te su mi se isti problemi opet pojavili. Da li netko zna o čemu je riječ? Je li to problem sa konzolom? Sjećam se da sam iste probleme imao sa PS2. Igranje bilo čega je postale apsolutno loše. Usput, PS4 je u pitanju a imam od lipnja 2018.

    • MAJSTOR RINGO

      @sparrowpunk, 09.06.2024 - 14:32

      Hm… bas cudno. Moguce da imas problema sa bluetooth konekcijom. Pokusaj da povezes i igras preko USB kabla.

    • casey

      @sparrowpunk, 09.06.2024 - 14:33

      Inteferencija sa nekim drugim uredjajem. Pokusaj preko kabala takodjer, ako bude isto onda iskljucis tu mogucnost.

    • mili1985

      @sparrowpunk, 09.06.2024 - 15:44

      Sličan problem sam imao sa base Ps4. Kontroler je odjednom prestao reagirati. Probao sam sve solucije i na kraju dao na servis. Ispostavilo se da je problem u konzoli. Nisu ni popravljali nego mi dali drugu konzolu. Doduše to je bilo davnih dana dok je garancija važila.

    • sparrowpunk

      @mili1985, 09.06.2024 - 17:45

      Najprije sam mislio da je do kontrolera. Resetiram ga ali ništa. Kupim novi, provjerim jesam li uklonio iz sistema stari kontroler, no ništa. Prebacim se na stari kontroler, radi neko vrijeme i opet nula. I ja mislim da je nešto sa konzolom, imam je već dosta dugo i naradila se puno sati.

    • mili1985

      @sparrowpunk, 09.06.2024 - 19:07

      Ja sam isto tako pomislio i onda dao prvo kontroler na servis. Sasvim u redu je bio, nikakav problem s njim. I onda konzolu dao i tu su otkrili problem. Mislim da je bio problem s bluetooth konekcijom konzole i kontrolera.

    • sparrowpunk

      @mili1985, 09.06.2024 - 20:58

      Hvala ti na odgovoru, mislio sam da je to nekakav izoliran slučaj kojega nitko prije nije imao. Nisam znao što bih jer se PS4 ne želim odreći. Pretpostavljam da je to neki veći kvar, ali bilo je i vrijeme s obzirom koliko sam sati zabave utukao u konzolu pa mi iskreno nije ni žao. Hvala.

    • mili1985

      @sparrowpunk, 09.06.2024 - 21:07

      Nema na čemu. Znam da sam probavao i u safe modu pokrenuti i svakojaka moguća rješenja što sam naišao na netu, ali ništa. Probaj i ti još malo prčkati ako ti se da, pa ako ne ide daj ga na servis ili se možda upgradeaj na peticu u krajnjem slučaju.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?