HCL.HR

Nova Five Nights at Freddy’s igra plašit će igrače u malo drugačijem obliku

Zoran Žalac 07.06.2024.   •   3 komentara


Najavljena je nova horor avantura Five Nights at Freddy’s : Into the Pit, koja se od ostatka FNAF ponude izdvaja činjenicom da se radi o 2D naslovu.

Five Nights at Freddy’s za koju bi godinu mogao prerasti u najbrojniji horor serijal, ako već i nije. Teško je više pratiti koliko spin-off igara i varijacija ta unosna franšiza ima, a u bližoj budućnosti pridružit će im se još jedna – Five Nights at Freddy’s: Into the Pit.

Novo poglavlje FNAF-a postavit će nas u ulogu Oswalda, tipa koji smatra da mu je život užasno dosadan pa mu se u Freddyjevoj pizzeriji počnu događati užasno napete stvari. Oswald se nekako vrati u prošlost i mora preživjeti pet noći dok ga ganjaju dobro poznate mehaničke životinje.

Glava stvar po kojoj će se Into the Pit razlikovati od dosadašnjih FNAF igara je ta što se neće igrati iz perspektive prvog lica. Umjesto toga igru ćemo vidjeti u dvodimenzionalnoj izvedbi. Prezentacija će vizualno poprimiti retro štih, kao da se radi o igri sa starih Nintendo i Sega konzola. Mehanike gameplaya oslanjat će se na bježanje, skrivanje i rješavanje zagonetki, a priča će imati nekoliko različitih završetaka ovisno o tome što učinimo ili ne učinimo tijekom igranja.

Five Nights at Freddy’s: Into the Pit najavljen je za sve aktualne platforme: PC, PS5, PS4, XS, XBO i NS, za sada bez datuma izlaska.

Komentari (3)

  • Payday 4 Dallas

    07.06.2024 - 15:48

    FNAF igra bazirana na novelu?Zanimljivo.

  • Kosta Cro

    12.06.2024 - 12:49

    Veoma interesantno.

  • Arthur

    14.06.2024 - 10:24

    Totalno drugačije, malo podsjeća na onih par 2D mini igara iz prošlih dijelova, ali me baš interesira kako će to izgledati kada cijela igra bude ovakva. Sviđa mi se što je prisutan taj retro đir, ali ujedno je tu sve napravljeno da bude i u novijem ruhu. Svakako se nadam da će igra ispasti top i da će priča biti dobra kao i prošle.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?