HCL.HR

Nova Power Rangers igra jako udara na nostalgiju

Zoran Žalac 08.06.2024.   •   5 komentara


Power Rangersi su uzeli inspiraciju od Nindža kornjača te će dobiti 2D tabačinu retro estetike zvanu Mighty Morphin Power Rangers: Rita’s Rewind.

Sjećate se kako je dobra bila staromodna igra Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge? Netko je u tvrtki Hasbro vjerojatno igrao tu igru pa je došao na ideju da bi isti stil odgovarao franšizi Power Rangers. I tako smo dobili novu 2D tabačinu retro estetike – Mighty Morphin Power Rangers: Rita’s Rewind.

Bit će to igra u kojoj ćemo protivnike prašiti solo ili u grupi do petero igrača, bilo offline ili online. Rendžeri će se boriti protiv ikoničnih čudovišta iz TV serije, predvođenih Ritom Repulsom koja će u igri imati svoju dvojnicu Robo-Ritu. Naravno, ne bi to bila kompletna Power Rangers igra da nema upravljanja Dinozordima i spajanja velikih robota u legendarnog Megazorda. Srećom, bit će i toga u igri.

Ne znam za vas, ali meni se ovo čini kao pun pogodak. Power Rangers je serija koju sam obožavao u djetinjstvu, ali začudno nikad nisam igrao nijednu Power Rangers igru. Koliko mi je poznato, nikad nisu ni bile osobito dobre pa se nadam da će ova promijeniti taj imidž.

Mighty Morphin Power Rangers: Rita’s Rewind najavljen je za PC i konzole (za sada neodređene), a izlazak je predviđen za drugu polovicu 2024. godine.

Komentari (5)

  • Darcoolio

    08.06.2024 - 09:56

    Nešto što nisam očekivao.
    Više bih voleo da je urađeno u stilu TMNT Shredder’s Revenge, ali ajde.

  • DiVojic

    08.06.2024 - 10:04

    Ovo ću peglat sa ženom.

  • Mrky

    08.06.2024 - 11:14

    Nostalgija za nas koji smo odrasli uz Rangere, ali me zanima da li će igra da bude privlačna novim generacijama.

    • RPGamer

      @Mrky, 08.06.2024 - 12:17

      Nova generacija nikada nije ni čula za Power Rangers.

  • Demon90

    08.06.2024 - 17:52

    Ja sam igrao dvije jedna je mislim bila 2d na PS1 dok je drugo bila fighting battle for the grid mislim da je još uvijek dostupna na steamu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?