HCL.HR

Nova Star Wars igra bit će najavljena u 12. mjesecu

Zoran Žalac 13.10.2021.   •   6 komentara


Disney i Lucasfilm u dvanaestom se mjesecu pripremaju predstaviti nešto novo vezano uz Star Wars i videoigre.

Ove jeseni nećemo igrati nove Star Wars igre, ali bismo u 12. mjesecu ipak trebali dočekati najavu još jedne avanture u dalekoj galaksiji. Jučer je tako krenula kampanja otkrivanja potrošačkih proizvoda Star Warsa pa je objavljen i raspored otkrivanja stvari. U tom rasporedu stoji da ćemo za 10 tjedana dobiti otkrivanje proizvoda vezanog uz gaming.

Nije izričito navedeno da se radi o igri, ali nekako sumnjam da bi to bila Star Wars konzola ili pak posebno Star Wars izdanje postojećih konzola. Otkrivanje je zakazano za 14. 12.

Definitivno ne fali kandidata po pitanju Star Wars igara koje bi mogle biti predstavljene. Za dvije sigurno znamo da su u izradi: nastavak Star Wars Jedi Fallen Ordera te Ubisoftov Star Wars otvorenog svijeta. Nedavno smo čak čuli i glasine da na Star Wars igri rade tvorci Detroita i Heavy Raina.

Jedina stvar koja je pomalo čudna u cijeloj ovoj priči jest sam datum otkrivanja – 14. 12. Naime, svega pet dana prije tog datuma održava se The Game Awards, show s najavama novih igara kojega gledaju deseci milijuna igrača. Čudno je stoga da Lucasfilm planira otkriti nešto novo na znatno manjoj “pozornici”. No, nije nemoguće da na Game Awardsu dobijemo teaser za otkrivanje koje će uslijediti pet dana kasnije.

Komentari (6)

  • zlakob

    13.10.2021 - 14:40

    mislim da svi zelimo prije; jedi fallen order… nego ubiSHITov open world-čiščenje kampova-otkrivanje mape penjanjem na najvisu tocku na mapi since 2012 gameplay igrama… sumnjam da ce taj us**ni dev team napravit ista dobro u skoro vrijeme

    • Saren

      @zlakob, 13.10.2021 - 14:45

      Radit ce igru The Division dev team navodno. Problem koji ja odmah vidim jest kako uklopit u taj njihov stil neku SW igru. Ok sadnbox neki pretpostavljam il sta vec. Ne znam iskreno sta da mislim. Ono sta ti garantiram 100% odmah sad (ako pogrijesim – saljem ti gajbu pive il sta vec pijes xD) jest da ce sigurno bit Ubisoftovske cijene – znaci base game za 60-70 Eura, pa onda Deluxe za 89.99 eura i naravno Gold za 129.99 Eura. Ne zaboravimo i season passove i ostale stvari ofc.

    • zlakob

      @Saren, 13.10.2021 - 14:53

      gajba osjeka 😀 ali da… oko cijene nisi pogrijesio, a za samu igru imam osjecaj da ce bit nahajpana reklamama i trailerima, a da ce gameplay bit smece kao što i je zadnjih 10 godina, niti jedne nove mehanike niti ideje od njih… serviraju nam smeća iz godinu u godinu… 0 bodova od njih, dok nekrenu slusat sto community hoce, nece skoro napravit nesta sto cu bar ja osobno igrat duze od par sati i izbrisat (a naravno kupit igru za 5-10 kuna, jel dat 60e njima je po meni grijeh)

  • Zaratino

    13.10.2021 - 14:48

    Onda jeli otkrivanje na kraju sljedeći tjedan ili 14.12? Malo pogledajte taj tekst prije nego objavite jbmu…

    • _Someone_

      @Zaratino, 13.10.2021 - 15:08

      Odakle ti uopće da je sljedeći tjedan? Piše ti lijepo datum, za 10 tjedana

    • Zaratino

      @_Someone_, 13.10.2021 - 15:24

      zato jer su ispravili 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?