HCL.HR

Nova Twisted Metal igra navodno je promijenila developera i prije nego je najavljena

Zoran Žalac 10.01.2022.   •   2 komentara


Portal VG Chronicle prenosi glasinu da je došlo do promjene studija koji radi na još nenajavljenom oživljavanju serijala Twisted Metal.

Twisted Metal je jedna od Sonyjevih franšiza koje će u budućnosti biti adaptirane u televizijsku seriju. Prema neslužbenim informacijama, tu bi seriju trebala popratiti i nova Twisted Metal igra za PlayStation 5, a do sada se šuškalo da na njoj radi razvojni studio Lucid Games.

Ta je ekipa prošle godine lansirala PS5 ekskluzivu Destruction All-Stars koja je tematski bila bliska Twisted Metalu. Prije mjesec dana studio je tražio nove zaposlenike za rad na visokobudžetnoj igri iz Sonyjeva kataloga. Međutim, portal VGC prenosi glasinu kako je Sony promijenio plan te je razvoj Twisted Metala prebacio u novi studio.

Navodi se kako je zadaću oživljavanja Twisted Metala dobio jedan od Sonyjevih internih studija iz Europe. Takvih nema mnogo – izuzmemo li one koji već rade na najavljenim igrama, ostaju nam London Studio te XDev.

Prema izvorima glasine, promjeni developera za novi Twisted Metal doprinio je slab rezultat Lucidove igre Destruction All-Stars. Premda je igra po izlasku dva mjeseca bila poklon svim pretplatnicima PS Plusa, nije pokupila dobre kritike niti je privukla značajan broj igrača. Bila je najslabije ocijenjena Sonyjeva igra u 2021., a da nešto ne štima vidjelo se kad je druga sezona iste odgođena sredinom godine… i još uvijek nije lansirana.

Komentari (2)

  • vojnovic4

    11.01.2022 - 12:49

    Nadajmo se najboljemu

  • Xknight

    12.01.2022 - 02:56

    Uh sta sam vremena proveo uz ovu igru na PS1. Jedino sam vise igrao Vigilante 8.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?