HCL.HR

Novi detalji o Windowsima 7

Mladen Beraković 27.10.2008.   •   2 komentara   •   Hardver i softver


Microsoft nam u utorak (sutra) na Professional Developers Conferenciji planira pokazati i otkriti neke ćari, pre-beta verzije Windowsa 7.

Microsoft nam u utorak (sutra) na Professional Developers Conferenciji planira pokazati i otkriti neke čari pre-beta verzije Windowsa 7. Za sada su poznati neki detalji vezani za navedeni OS. Radi se o tri nove aplikacije: Device Stage, Action Center i StreamOn. Device Stage je glavno središte za upravljanje raznih perifernih uređaja poput pisača, skenera i digitalnih kamera. Action Center je alat koji pomaže korisnicima u rješavanju različitih problema. I na kraju tu je StreamOn. To je novi način kontroliranja multimedije, čije bi detalje trebali doznati sutra. Također, očekuju nas nove animacije i taskbar, multitouch podrška i prepoznavanje gesti te unaprijed postavljena podrška za Bluetooth.

Komentari (2)

 • wyzard

  27.10.2008 - 15:52

  mogao bi biti dobar OS.
  samo bi bilo dobro da uključe i neku gaming aplikaciju, unaprijede game explorer iz viste i tako. toliko toga bi mogli napravit za pc gamere zbog prirode pc platforme, a toliko toga ostane prazno na tom području.

 • Protector

  27.10.2008 - 15:58

  A bumo vidli. Valjda će sutra još koji info…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!