HCL.HR

Novi Doom na QuakeConu će ipak biti prikazan iza zatvorenih vrata

nebel 02.07.2014.   •   2 komentara


Ako ste se razveselili nakon E3 teasera za novi Doom koji je poručio da ćemo više moći vidjeti na QuakeConu, sada ćete vjerojatno ostati razočarani jer igra ondje neće biti prikazana široj javnosti.

Doom (4) nenadano se pojavio na E3 sajmu kroz kraći teaser trailer i najavio kako će biti prisutan na ovogodišnjoj QuakeCon konvenciji ovoga mjeseca. To je odmah obradovalo fanove, no danas stiže hladan tuš iz Bethesde. Naime, kratki prikaz novog Dooma na QuakeConu 2014 bit će ekskluzivan samo posjetiteljima konvencije, a kako ista neće imati prijenos na Internetu, šira javnost neće imati prilike vidjeti igru – barem ne odmah, ili barem ne u dostojnoj kvaliteti jer je za očekivati da će netko od fanova pokušati snimiti ono što bude vidio, unatoč upozorenjima.

„Sneak peek novog Dooma je ekskluzivna stvar koju radimo za posjetitelje kao dio našeg godišnje QuakeCon prezentacije za dobrodošlicu. Imat ćemo još dosta toga za pokazati svima nešto kasnije, ali nismo željeli da još jedan QuakeCon prođe bez da napravimo nešto posebno za odličnu QC zajednicu i fanove idSoftwarea koji su s nama već više od 20 godina.“ – objasnili su u Bethesdi.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?