HCL.HR

Novi filmski traileri #56: Amerikanci slave Super Bowl, a mi skupo plaćene reklame

Zoran Žalac 06.02.2017.   •   6 komentara   •   Zanimljivosti


Strpili smo se čitav jedan dan kako bismo tjedno izvješće o filmskim trailerima bazirali na hrpi skupih sadržaja koji su se emitirali u pauzi najgledanijeg sportskog događaja u Americi.

pirates-of-caribbean-dead-men-tell-no-tales

Sinoć po našem vremenu u SAD-u je odigrana 51. završnica NFL lige. S obzirom da nisam poznavatelj onoga što amerikanci nazivaju nogometom, iskreno ne znam ishod utakmice, a uvjeren sam da za rezultat nije briga ni većinu publike koja gleda taj veliki sportski događaj. Naime, Super Bowl je mnogima veći spektakl u pauzi nego za vrijeme utakmice. U pauzama se, dakako, emitiraju samo probrane TV reklame, i to uglavnom probrane po kriteriju tko dublje zavuče ruku u novcačnik, slikovito govoreći.

Značajan prostor među skupocjenim reklamama uzimaju filmski traileri, pa su se i ove godine razvikani blockbusteri velikih filmskih kuća pojavili pauzi Super Bowla. S obzirom da je promidžba u obliku televizijskog sadržaja, traileri su ograničeni na pola minute, no ubrzo nakon pojavljivanja na TV-u poneki su dobili i svoje produžene, pune verzije na internetu. Ponuda je šarolika pa vas ostavljam da si sami odaberete svoje favorite.

Komentari (6)

  • FOYE

    06.02.2017 - 08:58

    Kapetan Jack Sparrow legenda

    • MD

      @FOYE, 06.02.2017 - 15:10

      Slazem se

  • karlod1997

    07.02.2017 - 01:42

    Veliki sam fan sporta (naravno na prvom mistu mi je nogomet, to ne triba ni govorit), ali jučerašnji Super Bowl je bia vrhunski, toliko dobrih poteza i povijesnih događaja koja su se jučer navečer dogodila (npr. NE je prva ekipa u Super bowlu koja je stigla razliku veću od 10 poena zaostatka, utakmicu obilježio nevjerojatno hvatanje baluna igrača NE Edelmana, prva Super bowl utakmica koja je otišla u produžetke…ali sami preokret od NE, koji je u zadnjoj četvrtini gubio 9 – 28 i koji je u zadnjih 15 minuta napravija seriju 19-0 i izbora produžetke, na kraju i dobia, čudesno, ovakav scenarij nije moguć ni na NFL Madden od EA :-), drama ravna onoj između Hrvatske i Norveške u polufinalu IHFa u Francuskoj, sa onim penalom Horvata…. Za one koji su slučajno gledali utakmicu, a nisu znali šta gledaju (npr. kao HCL) haha 🙂 mogu reć da su prisustvovali vjerojatno jednoj od najboljih Super Bowl utakmica. 😉
    Šta se tiće teme članka, u serije za vrijeme pauza između Timeouta i četvrtina se ulažu milijuni, kao šta se skupo plača i emitiranje, pa se slobodno može reći da su kratkometražni filmovi. John Wicku 2 predviđan veliki pad, jedinica je po meni bila jako loša, zbog….mnogo toga. Pozz 😉

  • Artyom

    07.02.2017 - 14:55

    Muzika na kraju Fast 8 trailera savršeno opisuje film!

  • Artyom

    07.02.2017 - 15:01

    Ghost in The Shell konačno ubacio naznake svoje legendarnde glazbene podloge u ovaj mini trailer. Nova verzija punog trailer bit će BOMBA ako bude ta mjuza.

  • hyperion

    08.02.2017 - 19:18

    Iskreno, ovo je sve hrpa vrlo glupih filmova. Sreća jedino što su neki od njih zabavni za gledat usprkos gluparijama.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?