HCL.HR

Otvara se novi Instar MEGASTORE, bogat izbor artikala na akciji

sponzorirani članak 05.09.2016.   •   Hardver i softver


Ovog četvrtka Instar Informatika otvara dosad najveću i najbolje opremljenu Instar trgovinu koja cilja zadovoljiti i najzahtjevnije, a povodom otvorenja možete ugrabiti i dobre popuste na hardver.

instar-megastore

Kako bi vam povratak s godišnjih odmora prošao što bezbolnije i kako bi se za nadolazeće školske i poslovne zadatke što povoljnije opremili, Instar Informatika vam je pripremila pregršt omiljene tehnologije po ultra popularnim cijenama. Instar je jedna od vodećih domaćih trgovina informatičkom opremom i već godinama slovi za prvi izbor svim ljubiteljima vrhunske tehnologije i gaming entuzijastima.

Jesensku ‘back-to-school’ ponudu provjerite u novom katalogu koji će vam uvelike olakšati izbor
pred neizbježne obaveze. U ponudi su laptopi, provjerena Instar PC računala s pet godina jamstva, smartfoni, uvijek popularna periferija te još mnogo, mnogo toga…

instar-pny

Iz aktualne ponude izdvajamo:

1) AKCIJA! Lenovo IdeaPad 100 – CIJENA 2599 kn
2) BEST BUY! ADATA SP550 SSD od 240GB – CIJENA 559 kn
3) AKCIJA! Asus N552VX-FY209D – CIJENA 7199 kn
4) BEST BUY! Acer Liquid Z630S – CIJENA 1499 kn
5) BEST BUY gaming set! Speedlink tipkovnica Ferus + m i š Aklys – CIJENA 159 kn
6) NAJPOPULARNIJI e-čitač na svijetu! Amazon Kindle Paperwhite 2015 – CIJENA 1299 kn

Prelistajte Instarov katalog i provjerite ostatak ponude.

Bogat izbor akcijskih arikala možete vidjeti uživo i u novoj Instar MEGASTORE poslovnici koja otvara svoja vrata 8.9.2016. godine u 9 sati, na Zagrebačkoj cesti 164 u Zagrebu.

instar-megastore-2

Na više od 200 kvadrata vas očekuje dosad najveća i najbolje opremljena Instar trgovina koja će zadovoljiti i najzahtjevnije. Stručno osoblje će vam pomoći pri odabiru željenog artikla po najpovoljnijoj cijeni u gradu Zagrebu. Dođite i sami se uvjerite u kvalitetu i širinu ponude na licu mjesta, najavljene su brojne akcije i popusti povodom otvorenja.

Ukoliko niste u mogućnosti doći osobno ili kupovati webom, Instar robu šalje i pouzećem po cijeloj Hrvatskoj, za detalje pogledajte na KAKO KUPOVATI?

Jesenske akcije će potrajati do 10. mjeseca ili do isteka zaliha, stoga požurite.