HCL.HR

Novi IP Cliffa Bleszinskog nosi kodno ime Silverstreak

Renato Pedišić 13.12.2012.   •   1 komentara


Cliffy B se nakon dvomjesečne pauze i tvitanja s fanovima napokon pokrenuo i sasvim slučajno objavio kako polako počinje rad na novom IP-u kodnog imena “Silverstreak”.

“Ne želim da chainsaw gun bude moje nasljeđe.” izjavio je Cliff Bleszinski u G4TV-ovoj emisiji X-Play te nastavio ovako: “…mnogo današnje djece, koja samo igraju igre zadnjih par godina, misli da je to [Chainsaw Gun, Gears of War] jedina stvar koju sam ikad napravio. Zaboravljaju Jazz Jackrabbita, Unreal Tournament te stvari poput Bulletstorma, Shadow Complexa i ostalih.Tako što idem dalje raditi nešto novo i svježe način je na koji ću nanovo definirati svoje nasljeđe.”

Upravo jedan od Bleszinskijevih budućih planova izašao je na vidjelo kada mu je sasvim slučajno, nakon pitanja “Koji je tvoj najdraži Transformer?”, izletjela sljedeća rečenica: “Moj prvi Transformer bio je Bluestreak koji je kasnije preimenovan u Silverstreaka, ili nešto tako pa je to sada kodno ime mojega novog IP-a kojega postupno razvijam.”

Osim toga, u intervjuu je najavio kako je osnivanje vlastitog studija samo pitanje vremena te je izjavio kako je vodio mnoge interesantne poslovne razgovore od kojih mu se najviše dopao onaj s Ubisoftom u Parizu. Hoće li od svega toga na kraju išta biti samo Cliffy B zna. Do tad, pogledajte spomenuti intervju i sami se uvjerite koliko je Bleszinski jedna “cool” osoba.

UPDATE: Cliffy B je kasnije putem Twittera objasnio kako se novi projekt zapravo zove BlueStreak. Čini se da je SilverStreak kao ime samo usputno spomenuto u kontekstu Transformera. Bilo kako bilo, to ime nam i dalje ništa ne govori. Možda Cliffova nova igra bude vezana uz nekakve robote? A može bude edukativni softver o pečenju pite. Tvoj potez Cliffy, ne daj da dugo čekamo.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?