HCL.HR

Novi kontroler Razer Kishi Ultra obećava “božansko” igranje na mobitelima i tabletima

Zoran Žalac 19.04.2024.   •   0 komentara   •   Tehnologija


Tvrtka Razer predstavila je novi model svog “teleskopskog” Kishi kontrolera za mobitele, s kojim kažu da su esenciju igranja na konzolama pretočili u novi format.

Od jučer je u prodaji dostupan novi kontroler Razer Kishi Ultra, to jest nova iteracija rastezivog kontrolera za pametne telefone i tablete.

Sam kontroler ne donosi ništa revolucionarno, no iz Razera ga opisuju kao epohalni trenutak u svijetu gaminga. Kako kažu, stigao je “božanski rang igranja na mobitelu“.

Ozbiljno, tako stoji u službenom priopćenju: božanski rang! A zatim kreću klasične usporedbe s kontrolerima za konzole pa tako za Kishi Ultra kažu da ima “distiliranu ergonomiju” kontrolera za konzole prilagođenu potrebama mobilnih igrača.

U prijevodu, Kishi Ultra ima ručke kao i svi ostali kontroleri. No, za razliku od tih kontrolera, fleksibilan je pa se može rastegnuti kako bi se u njega umetnuo mobitel ili tablet dimenzija do 8 inča. Kontroler također ima dvije programibilne tipke (L4 i R4).

Kishi Ultra se s mobitelima i tabletima spaja putem USB-C sučelja. Prvi je koji koristi novu Razer Sensa HD Haptics tehnologiju za koju tvrtka kaže da dostavlja snažnije, preciznije i detaljnije vibracije od klasičnih rješenja.

Sve ovo dolazi uz dosta visoku cijenu – 169,99 eura. Ali hej – to vam je ništa ako gamerski mobitel platite više od tisuću eura.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?