HCL.HR

Novi MMO Crowfall dostigao traženi iznos na Kickstarteru za samo 3 dana

Juraj Bevandić 02.03.2015.   •   0 komentara


Novi MMO sa svježim idejama koje bi trebale probiti čvrste okvire žanra oduševio je publiku i sakupio traženi novac u samo tri dana

Ako još niste čuli za Crowfall, riječ je o novom MMO projektu koji je pokrenut na Kickstarteru. Lako je moguće da niste čuli za njega, na servisu se pojavio tek prije nekoliko dana, ali već je skupio gotovo milijun dolara.

Ono što je igrače privuklo ideji Crowfalla je ponešto redizajnirana formula tipičnih MMO igara. Crowfall nije zamišljen kao jedna vječita borba koja traje dok se serveri ne zagase, kao što je slučaj s većinom takvih igara. Umjesto toga, PVP bitke će imati pobjednike i gubitnike, a svjetovi će se mijenjati po kampanjama ovisno o pobjednicima ili gubitnicima. Osim na taj način, igračima je obećano mijenjanje svjetova i destrukcija okoliša te niz drugih stvari netipičnih za MMO igre.

Razvojni tim koji stoji iza igre je vođen dvojicom veterana žanra, koji su radili na naslovima poput Ultima Online, The Sims Online, Shadowbane, Star Wars: The Old Republic i mnogim drugima, tako da svakako imaju potreban pedigre za ovakav projekt. „Iskreno smo taknuti odgovorom naše zajednice“, izjavio je Gordon Walton. „Nadali smo se da će ideja Crowfalla privući publiku, ali nismo očekivali dostići naš cilj tako brzo“.

Tu izjavu potvrđuje i činjenica da u početku na Kickstarteru nisu postavili ciljeve koje bi postigli viškom budžeta. Nakon iznenadnog uspjeha, ipak su postavili ciljeve koje bi lako mogli dostići, pa su se odmah odlučili na zapošljavanje još jednog dizajnera.

Njihova kampanja za financiranje završava 26. ožujka.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?