HCL.HR

Novi Need for Speed imat će dašak anime estetike?

Zoran Žalac 15.04.2022.   •   4 komentara


Novi set glasina o sljedećoj Need for Speed igri otkrio je u kojem ćemo gradu voziti brze automobile i kakvu će estetiku igra imati.

Do sada smo od neslužbenih informacija o novom Need for Speedu čuli da će biti namijenjen aktualnoj generaciji konzola, a vidjeli smo i materijale koje estetski podsjećaju na grafitima okupani NFS Pro Street. Sada je novinar Jeff Grubb otkrio da taj vizualni stil više podsjeća na anime.

Grubb kaže da će anime estetika poslužiti kao svojevrsni dodatak na fotorealističnu grafiku. Dakle, sami će automobili izgledati realistično, ali uz njih možemo očekivati raznorazne emotikone, naljepnice, memove i škrabotine.

“Znate ono kad vidite reklamu za auto, gdje se auto vozi, a iz njega izlazi stripovski plamen i stvari lete uokolo? Čini se da je to estetika na koju ciljaju s igrom.” – kaže Grubb.

Grubb također navodi još jednu informaciju koju do sada nismo čuli. Novi bi se Need for Speed trebao odvijati na ulicama vjetrovitog grada – Chicaga. No, kao i u dosadašnjim NFS igrama, neće to biti stvarni Chicago nego fiktivni grad zvan Lake Shore City, inspiriran stvarnim Chicagom.

Sljedeći Need for Speed očekujemo u jedanaestom mjesecu 2022. godine, što znači da bi službena najava igre mogla uslijediti već ovoga proljeća ili ljeta.

Komentari (4)

  • Rick Sanchez

    15.04.2022 - 09:44

    Koje su šanse da ubace pješake na ulicama? Oni prazni gradovi mi baš ubiju atmosferu. Tim više što su prije doslovno 10 godina postojale racing igre u kojima su se pješaci automatski izmicali kad naletiš na njih…

    • alan40rt

      @Rick Sanchez, 15.04.2022 - 13:25

      Postojanje pješaka u racing igrama je prilično bezveze. Sjećam se Driver – San Francisco, i ono izmicanje mi je u neku ruku baš lame. Bilo bi bolje kad bi ih mogli gazit 😂

    • kebbab

      @Rick Sanchez, 15.04.2022 - 14:55

      Zašto ti trebaju pješaki? Meni je baš to bio čar kod malo starijih NFSja. Goniš po magistralkama kroz šume i polja. Ili recimo Underground, zamisli pješake, katastrofa bi bilo.

    • Skoropazao665

      @Rick Sanchez, 15.04.2022 - 23:23

      Pa de će pešaci kada je lockdown zbog virusa

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?