HCL.HR

Novi PlayStation 4 Slim dostupan u Hrvatskoj, evo koliko košta

sponzorirani članak 16.09.2016.


Od danas u Hrvatskoj možete kupiti najnoviji model PlayStation 4 konzole koji je znano manji i učinkovitiji u radu od prvotnog – evo kako izgleda, što donosi i koliko košta.

ps4-slim-2

PlayStation 4 Slim je najnovija verzija PlayStation 4 konzole, najavljena početkom ovog mjeseca u New Yorku i od danas dostupna u Sancta Domenici. Iako se radi o najnovijoj verziji konzole s energetski učinkovitijim hardverom, elegantnijim i manjim kućištem te novim modelom DualShock 4 kontrolera u paketu, cijena u Hrvatskoj joj je ista kao i za standardni PlayStation 4 u ovom trenutku. PlayStation 4 Slim konzola s hard diskom kapaciteta 500GB koštat će vas tako 2499kn.

Provjerite punu ponudu PS4 Slim konzole i ostalih PS4 paketa na webshopu Sancta Domenice.

Hardver u Slim konzoli je baziran na ažuriranoj hardverskoj arhitekturi koja u igrama pruža iste performanse kao i ona u standardnom PlayStationu 4, ali uz manju potrošnju energije, manje zagrijavanja i samim time malo manje buke što proizvodi ventilator usred užarenih gaming seansi. Naravno, ta nova arhitektura omogućava i da cijela stvar stane u bitno manje kućište, zato se i zove Slim – tko bi rekao.

ps4-slim-3

Važna novost koju donosi Slim konzola je i podrška za 5GHz Wi-Fi, što bit trebalo omogućiti malo stabilniji online multiplayer u odnosu na standardni PS4. Također, nova konzola dolazi uz friško proizvedeni i blago redizajnirani DualShock 4 kontroler na kojemu je glavna novost dodatna svjetlosna linija iznad touchpada, što će biti posebno korisno u igrama koje vam putem svjetla na kontroleru daju do znanja kako vaš lik u igri stoji sa zdravljem.

Kao što smo već pisali, sve PS4 konzole – uključujući standardne modele, ovaj novi Slim model i nadolazeći Pro model, podržavat će HDR. Standardni PlayStation 4 i dalje je dobra kupnja, možda ga ovih dana nađete i po nešto primamljivijoj cijeni na policama trgovina, ali ako upravo sada kupujete svoj prvi PS4 svakako bismo preporučili da radije kupite Slim model. Neće ništa bolje vrtjeti ili prikazivati PS4 naslove, ali moderniji je, manji, energetski učinkovitiji i vjerujte nam na riječ – izgleda puno bolje u stvarnosti nego na slikama.

Pogledajte više slika Slim modela klikom ovdje.

Ovih dana očekujte od nas i poseban unboxing video u kojem ćemo vam pokazati Ps4 Slim izbliza.

Sancta Domenica vam inače daje mogućnost plaćanja na 24 rate bez kamata pa taj novi PS4 Slim može biti vaš za svega 104kn mjesečno i to uz vrlo brzu i potpuno besplatnu dostavu na vaša kućna vrata.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?