HCL.HR

Novi Pokemon X i Y trailer otkriva Mega evoluciju

Patrik1717 10.08.2013.   •   7 komentara


Kroz novi trailer za Pokemon X i Y predstavljena je mehanika Mega evolucije, odnosno nove transformacije koju određeni Pokemoni mogu iskoristiti tijekom borbe.

Određeni Pokemoni će u novim Pokemon X i Y igrama moći iskoristiti mehaniku Mega evolucije, nove vrste transformacije koja će im promijeniti izgled i povećati statistike. Novi trailer za X i Y objavljen na službenom Pokemon YouTube kanalu, prikazuje Mega evoluciju u akciji.

“Neki Pokemoni koji Mega evoluiraju mogu čak promijeniti svoje mogućnosti ili tip tijekom borbe. Samo neki Pokemoni, u određenim uvjetima, mogu Mega evoluirati, a za razliku od standardne evolucije, Mega evolucija može se dogoditi samo tijekom borbe – kada borba završi, Mega-evoluiran Pokemon vratiti će se u svoje uobičajeno stanje.”, stoji u službenom priopćenju. Novi trailer pogledajte ispod, a više saznajte na službenoj stranici.

Komentari (7)

 • IaMarmageddoN

  10.08.2013 - 17:53

  Malo previše Digimon fora, ne sviđa mi se to.

  • Worthaur

   @IaMarmageddoN, 10.08.2013 - 18:03

   Pa i ne bas, ovo je samo forma u borbi za koju je potrebno imat odredjen item, ne nova evolucija. I zapoceli su sa tim forama jos proslu generaciju sa DNA splicingom.

 • ibme74

  11.08.2013 - 11:02

  ma pokemoni su davno otišli u k****, najbolji su bili oni prvih iz Kanto regije i dobri su bili i oni iz Jotho regije dalje je totalna glupost i ponavljanje samo radi komercijalnih svrha…

 • sapphire

  @Kralj bizmisa, 11.08.2013 - 13:13

  Ne slažem se. Reći da je ova generacija ponavljanje je čista glupost. S šestom generacijom dobijamo 3d grafiku, razne načine evolucija, napredne online opcije, zračne borbe, hord encounters, super trening, novi tip Pokemona nakon 14 godina. Ukratko, ova generacija ima najviše promjena u povijesti igre.

  Igrao sam sve igre do sada i reći da su prve 2 najbolje nije baš objektivno. Meni osobno je Pokemon Blue najdraži zato što mi je bila prva igra na Gameboyu, ali od najbolje je daleko. Igram Pokemone već 14-15 godina tako da znam što pričam.

  Gamefreak s ovom generacijom cilja na nove igrače ali i na nas starije što me jako veseli. Vidjeti starije Pokemone na handheldu u 3d-u je dječački san svakog pravog fana, a usto im Gamefreak daje i mega evolucije te ih tako opet baca na svijetla pozornice. Eto, jučer su predstavili i Mega evoluciju Kangaskana koja je odlična.

 • Aves

  @Kralj bizmisa, 11.08.2013 - 14:28

  +1

 • Njec

  @Kralj bizmisa, 11.08.2013 - 19:33

  +1

 • IaMarmageddoN

  @Kralj bizmisa, 11.08.2013 - 21:13

  Kvalitetna 3D Pokemon igra, već godinama neshvatljivo neostvareni san. Kvragu, ne želim samo sanjati!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!