HCL.HR

Novi Spyro polijeće 2024., ako je vjerovati najnovijoj teoriji

Zoran Žalac 08.01.2024.   •   3 komentara


Službeni profil na X-u za serijal Spyro objavio je poruku za koju neki fanovi misle da bi mogla biti nagovještaj nove Spyro igre.

Službeni Spyro profil na društvenoj mreži X poručuje nam da je moto za 2024. godinu: “Morate vjerovati!” U što točno? Ako pitate fanove Spyro serijala, morate vjerovati da 2024. stiže nova igra, a ova je poruka možda nagovještaj toga.

Već se duže vrijeme sanja povratak ljubičastog zmaja i neki su vjerovali kako bi sljedeća igra mogla biti predstavljena povodom 25. rođendana serijala. Do toga na kraju nije došlo, ali moguće je da je najava bila odgođena usred preuzimanja Activision Blizzarda od strane Microsofta.

U slučaju da novi Spyro uskoro bude najavljen, mogao bi to biti prvi naslov Activision Blizzarda najavljen kao igra Xboxove produkcije, a samim time i prvi kandidat za lansiranje na Game Passu. Tko zna, šuška se da bi Xbox ovoga mjeseca mogao imati prezentaciju novih igara pa nam najava idućeg Spyra možda dođe upravo ondje?

Komentari (3)

  • Dajsikeks

    08.01.2024 - 11:16

    Sumnjam da će biti ikakvog Spyro. Jedino možda na Game Pass (iako ga se tak i nak može za 10€ nabaviti). Ovo je samo malo više promocija za Crash Team Rumble s obzirom da je friško izašao i malo winky face s obzirom što je ove godine Year of the Dragon

  • tuvvok1701

    08.01.2024 - 13:22

    Spyro koji nije na ps-u dostupan😔

  • Pajo Paksu

    08.01.2024 - 15:33

    🙁 😞 nema ga za PS konzolama najvjerojatnije

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?