HCL.HR

Novi trailer za Act of Aggression upoznaje nas s Chimera frakcijom

Stjepan Fikter 12.06.2015.   •   2 komentara


RTS koji bi nas trebao vratiti u zlatno doba žanra ima novi trailer. Ovoga puta u fokusu je Chimera, frakcija koja se uvelike oslanja na novac kao primarni resurs.

Eugen System nastavlja s prezentiranjem frakcija koje će nas dočekati ove godine kada Act of Aggression bude dostupan na tržištu. Nakon US Army frakcije, na red je došla Chimera za koju developeri kažu da će imati raznolike taktike i nisu toliko ovisni o nafti.

S druge strane, proizvodnja će gutati električnu energiju zbog čega će sjedište imati i rezervne kapacitete te će samim time protivnicima biti otežan posao u zaustavljanju razvoja. Budući da je Chimera ovisna o novcu, morat će se fokusirati i na zauzimanje banaka zbog stalnih prihoda koji su uvijek potrebni, ali njihova prednost leži u tome što s novcem mogu kupovati jedinice, dok će minerali služiti za nadogradnje i napredne tehnološke zgrade.

Više o frakciji možete saznati u priloženome traileru, a idući put nas čeka prezentacija tajnovitog Cartela i njihovih visokotehnoloških jedinica.

Komentari (2)

  • Metalni

    12.06.2015 - 14:04

    Jako zanimljivo izgleda… Kad su već otkazali Generale, nadam se da će ovo makar malo vratiti one stare magije RTS-a.

  • Apocalypse4987

    12.06.2015 - 15:41

    jedva čekam, premalo rade ovakvih igara

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?