HCL.HR

Novi World of Tanks kupovi na ESL Adriji ovog vikenda

Igor Belan 17.03.2016.   •   0 komentara


Tenkisti iz regije čujte i počujte – i ovog vikenda nastavljamo sa našom serijom World of Tanks kupova na ESL-u. Dijelimo brdo WoT golda najboljima – prijavite svoj tim na vrijeme!

1

Naša nova serija World of Tanks kupova krenula je odlično. Veće nagrade, novi timovi na kupovima i kvalitetno napucavanje, što više čovjek može poželjeti? Prije nego najavimo nove kupove koji se održavaju ovog vikenda, valja čestitati ekipama Digimoni i Elite Squadu, koji su odličnom igrom završili na vrhu prošlog vikenda u 5 na 5 Weekly Clash i 7 na 7 Adria Open natjecanjima. GG momci!

Izvan Adria regije, valja spomenuti i da su neki regionalni WoT timovi zabilježili dobar uspjeh prošlog tjedna i na Europskim ESL kupovima – TWB Gaming završio je treći na nedjeljnom Go4WoT kupu, dok su Wukovi Ratnici završili treći na 5on5 Yolo kupu.

NOVI KUPOVI OVOG VIKENDA

Ovog vikenda je vaša prilika da zasjate u konkurenciji drugih regionalnih WoT timova. U petak (18.03.) u 19 sati kreće naš treći po redu WoT Weekly Clash Adria kup – 5 na 5 natjecanje u kojemu ćemo najboljim timovima podijeliti ukupno 76 000 WoT golda. Prijavite se za to natjecanje ovdje.

Ako imate veći tim, okušajte sreću i skill u subotu kada ćemo održati 7 na 7 natjecanje zvano World of Tanks Adria Open #3. Naš treći u nizu takvih veliki WoT Adria Open natjecanja donosi vam nagradni fond u iznosu od 152 250 WoT Golda koji ćemo podijeliti na prvih 16 timova na kupu. Dakle, imate dobre šanse da se izborite za ponešto Golda i dobro zabavite u natjecateljskoj atmosferi naših ESL natjecanja. Samo se morate prijaviti.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?