HCL.HR

Novi Wreck-It Ralph film na putu

Filip Galeković 02.07.2016.   •   1 komentara


Nastavak popularnog filma Wreck-It Ralph, smještenog u svijet videoigara, pojaviti će se u kinima početkom 2018. godine. Evo na što će biti fokusirana priča.

wreck-it-ralph-2

Wreck-It Ralph je iznimno popularan i dobro primljen animirani film o životu likova iz videoigara kad nisu na radnom mjestu. S obzirom na količinu pozitivnih reakcija i dojmova koje su kritičari i gledatelji polučili, nije čudno što se Disney odlučio na još jedan film u ovom univerzumu.

Wreck-It Ralph 2 tako izlazi 3.8.2018. te će se ovaj put osvrnuti na, ni više ni manje – online gaming, kažu iz Disneyeve podružnice House of Mouse.

Zasad se ne zna koje bismo popularne likove iz svijeta gaminga mogli vidjeti ovaj put, ali s obzirom na to da su se u prvom nastavku pojavili Bowser, Sonic, Pac-Man, Bison i mnogi drugi, poprilično je sigurno da postava nastavka ne bi trebala razočarati. John C. Reilly, glumac koji je posudio glas protagonistu se u svakom slučaju vraća, a znamo i da će na projektu raditi Rich More – režiser prvog filma.

Produkcija traje već gotovo dvije godine, a iz Disneya se saznalo da su originalno planirali ubaciti više Nintendovih likova. Na danje svjetlo je također izašla i fascinantna slika Ralpha i Venellope kako nadgledaju svoju verziju Interneta, a ako bacite pogled mogli biste primijetiti i neke poprilično poznate logotipe. Hmm…

Komentari (1)

  • SemirTheChosen

    02.07.2016 - 22:50

    Samo daj što više ovakvih tipova (iz svijeta video igara) animiranih filmova! Super nešto!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?