HCL.HR

Mala novost na HCL-u – ponude, akcije i promocije za konzole i aktualne igre

HCL tim 07.03.2017.


Na posebnom novom dijelu HCL-a koji zovemo Promocije od danas ćete moći pronaći ponude vezane za upravo izašle igre, dobre akcije na neke starije naslove, kao i posebne akcijske cijene za nove konzole i drugu gaming opremu.

promocije-hcl

U nadi da još jasnije razdvojimo sponzorirani sadržaj od našeg autorskog na HCL-u i usput vam dodatno istaknemo dobre ponude za aktualne igre te gaming opremu u Hrvatskoj, od danas u suradnji sa Sancta Domenicom svečano otvaramo novu i potpuno zasebnu kategoriju na HCL-u koju zovemo jednostavno Promocije. Vrlo kreativan naziv, znamo.

Naravno, Sancta Domenica je naš ekskluzivni partner u ovom pothvatu, a prikladnijeg partnera zaista nismo mogli ni poželjeti budući da Sancta radi direktno s top izdavačima iz gaming industrije, što im često omogućuje i pravovremene akcijske cijene na razne igre i gaming hardver. Ako ne pratite njihovu Facebook stranicu i webshop postoji šansa da će vam neke od tih vremenski ograničenih akcija proletjeti ispod radara, no upravo zato je tu ta naša nova kategorija u kojoj ćete pronaći sve najzanimljivije akcije iz Sancte vezane za gaming.

Tamo ćete s vremenom pronaći promotivne ponude za razne igre, informacije o otvorenim prednarudžbama za nove naslove, kao i vremenski ograničene akcijske cijene na PlayStation i drugu gaming opremu. Danas, doduše, tamo možete vidjeti samo jednu krasno dizajniranu stranicu koja vas informira da je Ghost Recon Wildlands upravo stigao u trgovine diljem svijeta, pa tako i u našu Sanctu. Igra je tek vani pa ne očekujte neke lude popuste, ali vidjet ćete da je Deluxe izdanje igre trenutno dostupno po cijeni standardnog izdanja, a direktno s te stranice možete i napraviti svoj prvi korak prema narudžbi.

Nove Promocije vidjet ćete na naslovnici HCL-a, ali i bez da trošite klikove na mišu uvijek možete škicnuti što ima novoga pomicanjem kursora na ‘Promocije’ u našem glavnom meniju. Tamo će biti istaknute samo četiri posljednje Promocije, no kliknete li na sam naziv kategorije vidjet ćete ih sve.

Bez brige, nećemo vas spamati s hrpom takvih Promocija, očekujte vidjeti oko četiri mjesečno, a i radit ćemo ubuduće na tome da samo za posjetitelje HCL-a omogućimo dodatne pogodnosti upravo kroz te Promocije. No otom potom – upravo nam se skinuo Ghost Recon Wildlands pa “imamo posla” – točnije, idemo ponovno prijeći onaj početni dio iz bete da vam možemo snimiti kakav friški video komentar što prije.