HCL.HR

Nudi se 164 000 kuna za najbolje domaće igrače Fife, Rocket Leaguea i Counter Strikea

sponzorirani članak 02.09.2022.   •   Esport


Mislite da ste dobri u jednoj od ove tri igre? Imate frenda koji zabije golove s autima u saltu? Javite mu za ovo – više od 20 000 eura je u igri, a prijaviti se mogu svi domaći gameri stariji od 16 godina.

Igrate CS:GO, Rocket League ili Fifu i mislite da ste dobri? Možda niste ni svjesni koliko ste dobri! E pa još samo dva dana su vam ostala da se prijavite na kvalifikacije za Telekom eSports Championship – veliki regionalni turnir u te tri igre.

Prijava je naravno besplatna, obavi se u par klikova, a samo natjecanje je online pa za cijelu stvar ne morate ni ustajati iz svog finog gaming setupa.

Ako prođete dobro u online kvalifikacijama, onda idete dalje kroz turnir i borite se protiv sve bolje i bolje ekipe, a najbolji će na kraju podijeliti ukupni nagradni fond od čak 21 800 eura.

Kad mami pokažete takve parice osvojene na gaming turniru, možda vam prestane vikati da ugasite taj PlayStation.

Ali ozbiljno sad – ovo je super prilika za malo fine, domaće, kompetitivne akcije u vašoj najdražoj igri (ako je ona jedna od ove tri), nagrade su stvarno dobre, a prijaviti se mogu svi stariji od 16 godina.

Za prijave i sve ostale detalje o natjecanju samo odite na esports.telekom.com

Inače, za FIFA22 turnir mogu se prijaviti igrači iz Hrvatske, Crne Gore i Sjeverne Makedonije, a za Counter Strike i Rocket League uvjet je da jedan igrač iz tima bude iz Hrvatske, Crne Gore i Sjeverne Makedonije, a ostali članovi tima mogu biti iz regije (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Slovenija, Sjeverna Makedonija, Albanija, Kosovo i Crna Gora).

Sve jasno? GLHF!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?