HCL.HR

Objavismo Aliens: Colonial Marines video recenziju

Igor Belan 10.03.2013.   •   HCL objave


Znate kako kažu – nikad nije kasno za lošu igru! Ili tako nešto… u bilo kojem slučaju, naša video recenzija novih igrivih Aliensa upravo je sletjela da vam zorno predoči i detaljizira jedinu pravu istinu o igri.

Do sad ste vjerojatno već čuli da je dugoočekivani projekt Aliens: Colonial Marines u potpunosti razočarao. No je li igra baš toliko loša? Zaslužuje li baš tako oštre kritike? Ipak je to naslov čiju je radnju 20th Century Fox prihvatio i uvrstio kao nastavak Aliensa i dio kontinuuma Alien antologije! Ne znači li to da je priča onda barem dobra? Naše mišljenje poslužujemo vam u (pre)detaljnom tekstualnom i video obliku, a iako dolazi s malim kašnjenjem, misteriozno ćemo izjaviti kako je produkcija upravo ove video recenzije omogućila da u budućnosti brže radimo nove video sadržaje. Vjerojatno. Možda. Ne volimo obećavati.

U svakom slučaju, provjerite što mislimo o Aliens: Colonial Marines prateći link ispod, a nove i sve aktualnije video i tekstualne recenzije očekujte uskoro na HCL-u. Vjerojatno. Možda.

VIDEO RECENZIJA: Aliens: Colonial Marines Ovo je samo vijest o novoj video recenziji, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare o samoj igri i novoj video recenziji očekujemo ispod samog članka – samo pratite gonji link.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?