HCL.HR

Objavljena Eador: Masters of the Broken World recenzija

nebel 26.05.2013.   •   HCL objave


Ovaj fantasy TBS itekako bi se mogao svidjeti fanovima žanra. Radi se o još jednoj od onih zaraznih igara koje vas tjeraju da si govorite ‘još samo jedan turn’.

“Kada igra postigne ono da sami sebi govorite ‘još samo jedan turn’, tada znate da ste pronašli pravog gutača vremena. Eador: Masters of the Broken World je upravo takav naslov koji bi se mogao svidjeti svakom fanu fantasy TBS igara.”

Napisao je to naš Stjepan Fikter u samom uvodu svoje upravo objavljene recenzije igre Eador: Masters of the Broken World. Odmah nakon tih riječi imao je potrebu objasniti na kojoj verziji je igru odigrao, što je, čini se, poprilično bitna stvar budući da uz sve dobro što nudi, igra pati i od nekih tehničkih problema koji se postupno rješavaju patchevima. No iako definitivno ima svojih problema, sudeći po Stjepanovim utiscima čini se da je ovo ipak igra uz koju će fanovi žanra itekako uživati. Kao i uvijek, više o svemu tome saznajte iza linka ispod.

RECENZIJA: Eador: Masters of the Broken World Ovo je samo obavijest o svježe objavljenoj recenziji, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare i ocjene očekujemo vidjeti unutar same recenzije.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?