HCL.HR

Obsidianovoj teaser stranici dodane nove informacije

Renato Pedišić 12.09.2012.   •   5 komentara


Što li nam to priznati proizvođač RPG-ova sprema? Nove informacije su i dalje misteriozne, a većina naših sumnji sada je pala u vodu.

Zmaj koji jede svoj rep sada okružuje brojku tri, a riječi koje se nalaze na zahrđaloj podlozi su dobile još mračniji ton i glase: “Knjiga nepročitana je knjiga nenapisana. Razlog zašto ga ne objašnjavamo je razlog zašto ga koristimo. Njegova moć je u njegovoj tajnovitosti. To je Olovni Ključ, dijelom, u cjelini. Je li jasno?”

Nakon što su nas prošli trnci uzbuđenja i lagane jeze od nepoznatoga, opet smo krenuli kopati po kodu službene Obsidianove stranice i shvatili kako oni X-evi vjerojatno ne znače datum, budući da sada izgledaju ovako: X. X X. T X. Ostale riječi koje se mogu naći u kodu malo su smislenije od prijašnje poruke, čak se daju i prevesti: “Prije dva stoljeća, vaš božanstveni junak rekao je Drywoodskim ljudima da gmižu pod njim. Ako ste došli na hodočašće u razneseni krater to je bio naš odgovor, Godhammer Citadel je u *tom* pravcu.”

Obraćaju li se misteriozne osobe jednom junaku ili grupici za sada nije potpuno jasno, budući da smo u prethodnim informacijama više puta vidjeli riječ “fellowship”, odnosno družina. Naravno, i dalje nije jasno o kojemu se naslovu ovdje radi, predstavlja li nam Obsidian ovim putem novi IP ili možda četvrti nastavak u Dundgeon Siege serijalu.

Misterij na svakom uglu. Jedva čekamo sutrašnji dan, kada će zmaj odbrojati do dva i kada bismo trebali dobiti još tajnovitih informacija.

Komentari (5)

  • apenac

    12.09.2012 - 14:36

    ovo sigurno znači da je ta igra PS3 ekskluziva

    • Filter

      @apenac, 12.09.2012 - 14:58

      a juče je bila ekskluziva za PS4, ma mora da je to 🙂 ovo je neko odbrojavanje do lansiranja.. tačno ćemo očekivat neku ekspoloziju tipa one iz New York-a na jučerašnji dan metodom "avionom pa u zgradu" 😀 ovo postoja zanimljivo..

  • Apocalypse4987

    12.09.2012 - 16:40

    zvući ka neki fantasy đir. vidit ćemo za 3 dana

  • Me666

    13.09.2012 - 09:57

    Kao što je nagovješteno – stiglo do brojke 2 sinoć kasno navečer 🙂 Više ćemo pisati kada saznamo konkretne informacije jer je glupo spammati s Obsidianom svako malo 🙂

    • Lovac

      @Me666, 13.09.2012 - 10:39

      X . X X I T X – možda će tu otkriti naslov?
      "In time, waves washing against the fingers of Geiran's Grasp will call them back into the sea. The difference between you and the sea is that the sea does not stop."

      Sve što source otkriva za broj 2

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?