HCL.HR

Odgođen i The Crew

nebel 16.10.2013.   •   5 komentara


Osim odgode Watch Dogsa, Ubisoft je pomaknuo izlazak i racing naslova The Crew. Iako se isti očekivao u prvom kvartalu 2014. godine, svjetlo dana ipak će ugledati nešto kasnije.

Neočekivana odgoda Watch Dogsa o kojoj nas je Ubisoft jučer obavijestio nije jedina u Ubisoftovom portfoliu nadolazećih naslova. Naime, racing naslov Ubisoft Reflectionsa – The Crew – također je odgođen. Njega doduše nismo ni očekivali ove godine, već je bio planiran u prvom tromjesečju 2014. Međutim, igra će na PC, Xbox One te PS4 sada stići negdje poslije 31. ožujka. Kada točno – Ubisoft se ne usudi prognozirati.

„Naš dugoročni cilj je da pobijedimo s next-gen igrama. Teške odluke koje danas donosimo kako bi shvatili značajan potencijal naših novih proizvoda imat će utjecaja na našu izvedbu u kraćem roku. No mi smo uvjereni da će se, na dugoročnom planu, te odluke pokazati kao prave i u pogledu zadovoljstva naših fanova i u smislu kreiranja vrijednosti za naše dioničare. Gradimo franšize koje će postati višegodišnji stupovi Ubisoftova financijskog poslovanja. U kontekstu rastućeg uspjeha s mega-blockbusterima, dodatno vrijeme koje damo za razvoj naših naslova omogućit će im da ispune svoje ogromne ambicije te time ponude igračima još posebnija iskustva.“ – izjavio je Ubisoftov suosnivač i predsjednik Yves Guillemot u obraćanju medijima povodom spomenutih odgoda.

Komentari (5)

  • Jkuzma111

    16.10.2013 - 13:53

    pošto mi se čini da koriste isti engine i za watch dogs i the crew možda je u pitanju dodatna optimizacija igre te bugfixovi

  • Maximum

    16.10.2013 - 14:44

    A navodno AC , Crew, Watch Dogs, Division, Far Cry svi kao koriste razlicit engine.
    Nzm sto ne naprave jedan univerzalan za njihov studio kao EA sto ima frostbyte.

  • Rahnane2

    16.10.2013 - 16:22

    Ova igra će biti jedan veliki + u svetu racing igara..
    A i bolje što se radi više na nju..
    Svidja mi se to što Ubisoft odlaže igre, da bi se bolje odradile..
    A ne samo da izbacuju polu proizvode, kao što radi većina..

  • Red Falcon 2

    16.10.2013 - 18:06

    Ovi iz Ubisofta će izgleda odgoditi sve moguće igre radi dodatnog usavršavanja. Još samo trebaju i Assassin's creed IV: black flag odgode.

    • DaDoXy

      @Red Falcon 2, 16.10.2013 - 21:23

      ako i AC odgode onda se treba zapitat kako oni odredjuju uopste te datume izlaska igara 😛 mozda stave random pa sta bude xD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?