HCL.HR

Odgođen Titanfall – za Xbox 360

nebel 07.02.2014.   •   1 komentara


Ogromni roboti Titanfalla u verziji za X360 konzolu trebat će još dorade pa će igra stoga kasniti tjedan i pol za izlaskom Xbox One te PC inačica.

Titanfall nekako promatramo kao „next-gen iskustvo“ FPS žanra, zaboravljajući pritom da igra izlazi i za vremešni Xbox 360. Doduše, i sam developer Respawn Entertainment verziju za X360 tretira kao popratni, da ne kažemo sporedni projekt koji je udijeljen drugom razvojnom timu – Bluepoint Gamesu; a sada saznajemo da će to izdanje za stari Xbox kasniti otprilike dva i pol tjedna za Xbox One i PC verzijama.

Titanfall će na X360 platformu tako sletjeti krajem mjeseca, preciznije rečeno 28. ožujka. Razlog ove mini-odgode je tipičan – razvojnom timu je potrebno malo više vremena da bi napravio završni premaz i osigurao kvalitetno iskustvo svim igračima. S obzirom da je X360 verzija ta koja će se vrlo vjerojatno i najviše prodavati, oprez je opravdan pa je bolje dočekati igru tjedan dana kasnije, nego čekati zakrpe istih tjedan dana i obračunavati se bijesom korisnika na internetu.

Bilo kako bilo, Titanfall u verzijama za Xbox One i PC stiže 18. ožujka. Ranije ovog mjeseca kreće beta testiranje u istim verzijama, no zasad nije razjašnjeno tko je sve moći pristupiti i na koji način.

Komentari (1)

  • vojnovic4

    07.02.2014 - 23:57

    zasto ste na jednom djelu teksta rekli da ce kasnit tjedan i pol a na drugom djelu dva ipo tjedna ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?