HCL.HR

Odlični Shovel Knight uskoro dobiva besplatnu ekspanziju Plague of Shadows

Stjepan Fikter 27.08.2015.   •   0 komentara


S ašovom smo potamanili hrpu protivnika, a uskoro ćemo moći isprobati alkemijske vještine Plague Knighta u njegovoj priči. Pogledajte prvi trailer za ovu ekspanziju.

Retro 2D platformerShovel Knight poprilično ugodno nas je iznenadio kada je izašao prošle godine, a uskoro ćemo imati razloga još jednom pokrenuti igru. Naime, po riječima developera, uskoro stiže ekspanzija Plague of Shadows i to potpuno besplatno za sve vlasnike igre. Samo što sada glavnu ulogu više nema vitez s ašovom, nego su svjetla reflektora uperena prema Plague Knightu.

Ekspanzija će predstaviti novu avanturu gdje se priča sada odvija iz perspektive novog lika kojemu eksplozivi i alkemija nisu strani. Također, korištenjem alkemije će se moći stvarati novi predmeti i power-upovi, a tijekom avanture dočekat će nas novi protivnici, bossovi, arene i staze kroz klasične levele. Za kraj, svi igrači koji se vole hvaliti svojim vještinama, na raspolaganju će imati i Challenge Mode.

Samo se nadamo da to “uskoro” ne znači čekanje preko dva mjeseca, no ne bi nas začudilo da se izlazak poklopi s dolaskom fizičke verzije Shovel Knighta čiji je datum postavljen za 13. listopada za Ameriku, odnosno 16. listopada za Europu. Ispod pogledajte trailer za ekspanziju, a odmah ispod njega vješto priložismo i našu video recenziju da vas podsjeti kako je Shovel Knight vrijedan kupnje.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!