HCL.HR

Odlični The Swapper stiže na PS3, PS4 i Vitu

Patrik1717 27.02.2014.   •   0 komentara


Ljubitelji PlayStationa pripremite se za kloniranje, prebacivanje i razmišljanje jer puzzle platformer za PC koji smo nahvalili u našoj recenziji dolazi na aktualne PlayStation konzole.

Na PlayStation Blogu je objavljeno kako će hvaljeni i nagrađivani puzzle platformer The Swapper ovog svibnja doći na aktualne PlayStation konzole – PS3, PS4 i Vitu. Biti će to cross-buy naslov, a na portovima radi Curve Studios u suradnji s originalnim kreatorom igre Ollijem Harjolom.

Igra je izašla za PC u svibnju prošle godine i očarala našeg recenzenta Zvonimira Komara koji je u svojoj recenziji napisao:

“The Swapper bih svakako preporučio svim gamerima koji uživaju u ovome žanru jer ćete ovdje naći ponajbolje zagonetke od većine igara ovoga tipa, jednako kao i iznimno pogođen osjećaj svijeta te rijetko uspješno pogođenu suptilnost, osjećaj izolacije, introspektivnosti i ukusa.”

Pogledajte kako igra izgleda te kako funkcionira njena mehanika kloniranja glavnog lika i prebacivanja između klonova u našem gameplay komentar videu. I pripremite se na porciju takvog zagonetnog gameplaya na svojoj PlayStation konzoli ovog svibnja.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!