HCL.HR

Official Nintendo Magazine otkriva novu igru u sljedećem broju

Igor Belan 13.01.2013.   •   0 komentara


O kojoj zapanjujućoj igri se radi? Sudeći po teaser slici i tekstu uz njega, mogao bi to biti Resident Evil Revelations HD za Wii U, ali i mnoštvo drugih stvari.

Official Nintendo Magazine u svom broju za siječanj nabacio je svojim čitateljima mali teaser broja za veljaču. Na jednoj stranici aktualnog broja, uz sliku metalnih cijevi i s time povezane tehnike (nalik nečemu što pripada blizu motora kakvog broda), napisali su:

“Bojite li se? Trebali bi se bojati… Svjetska ekskluziva! Prvi pogled na zapanjujuću novu igru!”

U prijevodu, sljedeći broj ONM-a donijeti će i ekskluzivno otkrivanje neke nove igre za neku Nintendo konzolu. Ili će pak biti riječ o prvom konkretnom prikazu već najavljene igre za 3DS ili Wii U. O kojoj igri se radi (još) nije procurilo, no upravo zbog slike koja podsjeća na brodsku tehniku te riječi koje insinuiraju da se radi o horor naslovu, mnogi pretpostavljaju da se radi o HD remakeu Resident Evil: Revelationsa za Wii U, o kojem se već tračalo unazad nekoliko tjedana. Dapače, prekjučer je na internet procurila lista achivementsa za još nenajavljenu Xbox 360 igru punog imena Resident Evil Revelations Unveiled Edition, a vjerojatno se radi upravo o tom HD remakeu. Ako dolazi na Xbox, vjerojatno stiže i za PlayStation, a šanse su da će ONM u sljedećem broju objaviti da dolazi i na Wii U te prikazati kako igra izgleda u HD-u. Naravno, sve to treba uzeti sa zrnom soli – i dalje se radi o tračevima i ništa nije službeno potvrđeno.

Revelations je inače Nintendo 3DS ekskluziva izašla početkom prošle godine koja se većinski odvijala na napuštenom brodu (strave) te koja je osvojila srca publike i kritike što zbog malo sporijeg Resident Evil gameplaya, što zbog zaista impresivne grafike.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!