HCL.HR

Omerta – City of Gangsters odgođena za 2013. godinu

Renato Pedišić 05.10.2012.   •   0 komentara


Omerta – City of Gangsters, strateška igra po uzoru na XCOM na kojoj radi bugarski Haemimont odgođena je za iduću godinu.

Omerta – City of Gangsters odgođena je iz za sada nepoznatih razloga od strane proizvođača, bugarskog Haemimont Gamesa koji najbolje znamo po najrecentnijim Tropico naslovima. O Omerti, koja se isprva najavljivala za studeni ove godine, zapravo i nismo znali mnogo budući da se u javnosti vrlo malo pričalo o njoj pa ovakva odgoda zapravo i ne čudi. Ono što znamo o igri je to da bi trebala izaći za Xbox 360 i PC, a da je u biti mehanikom vrlo slična originalnom XCOM-u te da je radnjom smještena u Ameriku 1920-ih godina.

Naravno, shodno vremenu u kojemu se igra nalazi, u igri ćemo sudjelovati u kriminalnim aktivnostima koje se uglavnom vezuju uz šverc tada zabranjenog alkohola, a kakav je život s krive strane zakona treba provjeriti kad igra izađe. O eventualnom datumu izlaska progovorio je predstavnik izdavača Kalypso Medie rekavši kako razvojni tim cilja na veljaču kao na mjesec u kojemu bi igra mogla izaći.

Kako bismo vas što bolje upoznali s Omertom, ostavit ćemo vam i gameplay trailer igre koji će detaljno objasniti njenu mehaniku, ideju i pozadinsku priču.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?