HCL.HR

Opali fotku u Instaru, osvoji vrijednu nagradu

sponzorirani članak 19.12.2016.


Opalite neku ludu fotku u Instaru prije kraja godine, objavite je na Facebooku uz prikladan hashtag i ulazite u veliku nagradnu igru u kojoj možete odabrati svoju nagradu iz Instarove bogate ponude. Evo detalja.

instar-poklanja

Kako bi vam kraj ove godine bio što bolji i početak sljedeće što ugodniji, Instar Informatika i Radio 101 nagrađuju svoje vjerne kupce i slušatelje u nagradnoj igri ”Opali fotku u Instaru!”

Princip je vrlo jednostavan – u periodu od 16. do 31.12. godine navratite u bilo koju poslovnicu Instara, primite u ruke artikl koji želite osvojiti, ‘opalite’ što kreativniju fotografiju i zalijepite je na svoj Facebook zid, uz OBAVEZNE naznake/hashtagove #instarpoklanja i #slusamradio101.

Glavna nagrada je upravo ono što vi odaberete, bilo da se radi o laptopu, računalu, mobitelu, igraćoj konzoli ili nečem trećem. Nagradu odnosi NAJORIGINALNIJA i NAJOTKAČENIJA fotografija koju će birati stručni žiri Instar Informatike i Radija 101.

Pobjednika će biti proglašen 6.1.2017. godine na Facebook stranicama Instara i Radija 101. U konkurenciju ulaze svi vaši postovi koji sadržavaju obavezne elemente i koji su postavljeni do kraja godine, broj fotografija i pokušaja po korisniku nije ograničen. Što više i luđe, to bolje!

Osigurane su i utješne nagrade od Lenova pa druga najbolja fotografija dobiva vrhunski smartfon Lenovo K5 Note, a treća koristan 3G tablet, Lenovo Arvin A7-30.

Zato u ovo vrijeme darivanja navratite do Instara, slušajte Radio 101 i dobro se zabavite!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?